Kochana jak Ci bardzo zależy na terminie i możesz do niego jechać z dnia na dzień to najlepiej dzowonic wieczorem czy nie zwolnił się jakoś terminDziekujewiem, że Paśnik najlepszy, będę walczyć o wcześniejszy termin, ale czas mnie goni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana jak Ci bardzo zależy na terminie i możesz do niego jechać z dnia na dzień to najlepiej dzowonic wieczorem czy nie zwolnił się jakoś terminDziekujewiem, że Paśnik najlepszy, będę walczyć o wcześniejszy termin, ale czas mnie goni
Super, to był Twój pierwszy transfer?Ja miałam transfer na cyklu naturalnym, wtedy owulka wypadła 17 dc a transfer miałam na szósty dzień po owulacji. Nie mógł być piątego dnia, bo to była niedziela.
Endometrium nie miałam sprawdzanego w dniu transferu ale ostatnią wizytę miałam jakoś 13 dc i wtedy endometrium miało grubość coś ok. 8,8 mm.
Lotta myślę że jesteś w dobrych rękach. Powodzenia jutro.Kochane jutro mam histeroskopię. Zastanawiam się czy sugerować lekarzowi, żeby pobrał wycinek nawet jeżeli wszystko będzie wyglądało ok? Czy też nie ma takiej potrzeby i jak nic lekarz nie widzi, to trzeba mu zaufać. Jakie macie w tym temacie zdanie?Jak to w waszym przypadku wyglądało?
Trzymaj się Paulinko.Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
Dzięki za podpowiedź, tak zrobięKochana jak Ci bardzo zależy na terminie i możesz do niego jechać z dnia na dzień to najlepiej dzowonic wieczorem czy nie zwolnił się jakoś terminpamiętam że komuś tak się udało
Paulinka, trzymaj sięJestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać
O jejku, bardzo współczuję. To musi być straszne przeżycie. Na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymamy kciuki!Jestem w drodze do szpital kazał jechać na sor sprawdzić dam znać