Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrze ze bierzesz. Ja nie pamietam jsk w macierzyństwie bylo ale w provicie i gyncentrum bralam estrofem przed transferem bez wzgledu czy to byl świeży czy crioWłaśnie biorę ten lek. Jestem po długim protokole. Jutro dzwonię do dr P. mam obawy.
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Teraz to ci nie erotic ale laktacyjny biustonosz potrzebny)
gratulacje kochana piekny wynik jak to mowi missis bedziesz gruba ale musi byc sprawiedliwie jak my to ty tez [emoji8][emoji8]Mam wynik!!!! Trzęsę się jak galerata!!! 563,8! Uf co za ulga!!!! Chyba jest dobrze. Czekam jeszcze na wizytę co powie lekarz!
fiu fiu no piekny wzrost kochana bedzie silne dziecko [emoji173][emoji7][emoji8]Zwyciezca konkursu zostala ogloszona Dzoasia przy wyniku 1874![]()
Ja cos czuje Gosiu że za niedługo tu beda same grubasy❤❤❤ odpadne ja bo juz za niedlugo bede "chuda"gratulacje kochana piekny wynik jak to mowi missis bedziesz gruba ale musi byc sprawiedliwie jak my to ty tez [emoji8][emoji8]

Il 10 jest ladna a ona jest najwazniejsza i musi byc wysoka.Co to oznacza... Aż się boje większość poza parametrami...
Ja mam jechać teraz jeszcze na wizytę a później mamy już się kontaktować mailowo...@Olk@24 ja tam tez mialam same strzalki, wynik odebralam po transferze, w tedy leczylam sie jeszcze u dr Sydora i bylam cala skichana ze wynik jest masakra, a okazalo.sie ze jest bardzo dobry. Ale ja go nawet nie próbowalam sama analiziwac tylko od razu go wyslalam do lekarza
Dzieki! Rany co za szczęścieGratulacje!!! Ladny wynik i ladny przyrost![]()