reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Mieciu85, sorry, że podkusiłam :)
Moim zdaniem nie musisz już jej robić - chyba, że nie wytrzymasz do 28 dpt to taki "zastępczy uspokajacz" :)

Ja 04.09 - to bedzie 28 dc mam wizytę w klinice przed krio. I przypuszczam (bo mam nieregularne cykle), że pod koniec wrześnie będzie transfer. O ile znów nie wyskoczy posiew albo inna menda. To będzie trzeci transfer w 2018 roku... w końcu do 3 razy sztuka, nie? A czwarty w ogóle... a naczytałam się od Was, że czwarte są szcześliwe :)

Mi też się robią szybciej.
Ja jak się uderzę lekko lub o coś zaczepię to zaraz mam takie sińce jakby mnie kto kijem okładał. Pani hematolog wtedy powiedziała że mam słabe naczynia i mogę brać leki na wzmocnienie naczyń bo to nie będzie przeszkadzać. Mimo że biorę acard jest lepiej. Zobaczymy jak dojdzie heparyna.
Miłego dnia Kochane❤️❤️❤️❤️❤️ kciuki zaciśnięte za dzisiejsze wizyty✊✊✊✊

@filiżanka z porcelany ja też Cię pamiętam :)
Gratulacje, że już jesteś mama dwojeczki.
Rzeczywiście życie mas czasem nie oszczędza. Pewnie bardzo się strachu najadlas. O dzidziusia i o siebie też. Trzymaj się kochana, cieszę się że wszystko się dobrze skończyło
Jeśli chodzi o wczesniaka to wiem dokładnie o czym piszesz u mnie 10tyg...

reklama
Powiem Ci, ze nie wiedzialam, ze ma to tak relaksujacy wplyw. Zastanowie sie nad jakimis zajeciami moze, ale w grupie nie wiem czy udaloby mi sie wyciszyc. Transfer wielkimi krokami, super! To musi byc ten szczesliwy! :)
W grupie też jest ok.
Teraz to już prenatal yoga Mieciu :) tak z tą beta szalejesz.
Poznasz jakieś mamuśki przy okazji.

Bardzo się cieszę, że wszystko u Ciebie dobrze się potoczyło. Gratulacje wielkie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry