ilmenau
Fanka BB :)
Cześć.Dziewczyny ja transfer miałam w środę, zaraz idę na badanie krwi. Oczywiście hormony, czy nie trzeba coś tam dołożyc ale tez beta. Uważacie że już po tak krótkim czasie może coś już być wiadomo?
Mocne
A ilu dniowy zarodek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć.Dziewczyny ja transfer miałam w środę, zaraz idę na badanie krwi. Oczywiście hormony, czy nie trzeba coś tam dołożyc ale tez beta. Uważacie że już po tak krótkim czasie może coś już być wiadomo?
Powodzenia kochana kciuki mocno zacisniete za piekna bete [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]Cześć.Dziewczyny ja transfer miałam w środę, zaraz idę na badanie krwi. Oczywiście hormony, czy nie trzeba coś tam dołożyc ale tez beta. Uważacie że już po tak krótkim czasie może coś już być wiadomo?
Doc tez wystawia na 100% i to jesr te ok 35 zlZawracaj zawracaj jesli nie poczta to niech scan na meila wysle. Z zaleceniami kazdy rodzinny powinien ci wystawic nawet jesli widzi cie pierwszy raz. Jedyne co to moze ze zlosliwosci wystawic ci recepte na 100 %
K9nircznie, mam dla Ciebie troszkę "cukierkow" [emoji16]cudowne maluchy [emoji7] [emoji7] kochana pogoda wrocila do normalnosci wiec trzeba sie umowic na wspolny spacer [emoji173][emoji173]
ja po czwartym transferze szczęśliwym jestem@Mieciu85, sorry, że podkusiłam
Moim zdaniem nie musisz już jej robić - chyba, że nie wytrzymasz do 28 dpt to taki "zastępczy uspokajacz"
Ja 04.09 - to bedzie 28 dc mam wizytę w klinice przed krio. I przypuszczam (bo mam nieregularne cykle), że pod koniec wrześnie będzie transfer. O ile znów nie wyskoczy posiew albo inna menda. To będzie trzeci transfer w 2018 roku... w końcu do 3 razy sztuka, nie? A czwarty w ogóle... a naczytałam się od Was, że czwarte są szcześliwe![]()
Kochana cukierki juz odstawioneK9nircznie, mam dla Ciebie troszkę "cukierkow" [emoji16]
Wszystkie? Oooo jak super. Ja luteine brałam cała ciążę.....Kochana cukierki juz odstawioneco zrobic jak nue bylo jak sie spotkac
![]()
Dziękujemy!
Kciuki zaciśnięte!!!! Leć!!Cześć.Dziewczyny ja transfer miałam w środę, zaraz idę na badanie krwi. Oczywiście hormony, czy nie trzeba coś tam dołożyc ale tez beta. Uważacie że już po tak krótkim czasie może coś już być wiadomo?