Sol
Fanka BB :)
Gosia, tak się cieszę że u Ciebie tak dobrze kochana wszystko idzie. Zakupiłas już jakieś ciuszki czy czekasz na konkretne potwierdzenie płci?Kochana cukierki juz odstawioneco zrobic jak nue bylo jak sie spotkac
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosia, tak się cieszę że u Ciebie tak dobrze kochana wszystko idzie. Zakupiłas już jakieś ciuszki czy czekasz na konkretne potwierdzenie płci?Kochana cukierki juz odstawioneco zrobic jak nue bylo jak sie spotkac
![]()
Cześć.Dziewczyny ja transfer miałam w środę, zaraz idę na badanie krwi. Oczywiście hormony, czy nie trzeba coś tam dołożyc ale tez beta. Uważacie że już po tak krótkim czasie może coś już być wiadomo?
Kochane, mam pytanie do tych co w temacie immunologii, pisałyście, że leczenie immunosupresyjne to ok 10-14 dni. A ile czasu trzeba liczyć na wersję ze szczepieniami? Czy wtedy też stymulację trzeba zrobić przed, bo wpływa na jakość komórek?
I dobrze! Odpoczywaj! Pełen luz! To tez ważne! I myśl pozytywnie!Wzięłam sobie cały tydz wolny na leniuchowanie, w czwartek usg jak wiadomo schizy są, objawy raz są raz ich nie ma jescze dwa dni, przed samą wizyta będzie dopiero masakra delirki pewnie dostanę pod gabinetem z czterech transferów w tym doszliśmy do tego levelu
Ja nie słyszałam, ale ja przychodzą dzieciaki z opóźnionym rozwojem mowy na diagnoze to zawsze kurcze sie okazuje że matki w ciąży często nospe brały... Niby to nie duży problem rozwojowy do przepracowania ale jednak. Moja koleżanka potwierdza moje obserwacje ale badań naukowych na ten temat nie znam...Dziewczyny slyszalyscie coś może ze nospa jest zakazana w ciazy I że się odchodzi od jej zażywania? Kuzynka mnie nastraszyla że Jej ginekolog zakazał zażywać I ja skorcze dał sambutamol
No właśnie! Tez się nad tym zastanawiam. Moja siostra w czerwcu urodziła synka i tez mi mowila ze lekarz zakazała nospy w ciazy a ja w zaleceniach po transferze mam wpisane 3x1 w razie potrzeby. I pytałam swojego lekarza jak to jest z ta nospa to odpowiedział troche niemiło: jak to jak? Przecież jest w zaleceniach to brać! Dziś ide do lekarza którego darze największym zaufaniem i dopytam jak to jest i dam znac co powiedział.Dziewczyny slyszalyscie coś może ze nospa jest zakazana w ciazy I że się odchodzi od jej zażywania? Kuzynka mnie nastraszyla że Jej ginekolog zakazał zażywać I ja skorcze dał sambutamol