dżoasia
Fanka BB :)
Tyyyyyylko priorytetem.Jutro poczta jest nieczynnaa bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tyyyyyylko priorytetem.Jutro poczta jest nieczynnaa bron boze nie wysylajcie bez rejestracji bo bedzie szlo2.5 tygodnia
Wiesz chyba na tym etapie to najważniejszy jest przyrost bety i tego się trzymajmy. Nie wiem jaką wartość bety miałabym wczoraj. Prześledziłam różne wątki i czasami przyrasta powoli a innym razem rośnie jak szalona. Wg norm od 5 rozpoczyna się ciąża a co nam przyniesie los tego nie wiemy.To ja mam dużo gorszy wynik
U nas zaplodniono 6 komórek. Zaplodnilo się 5. Do 5 doby uzyskaliśmy 3 zarodki. Pierwszy transfer swiezaka nieudany. Dwa zostały. I przy drugim transferze crio poszliśmy na całość. Wzięliśmy 2 mrozaki - ostatnie. Wczoraj te 2 ostatnie zarodki skończyły 8 miesięcy [emoji173]A długo czekałaś na durgi transfer, po 1miesiącu? A po ilu dniach wykonywałaś pierwszą bete? Mam mieć podawane dwie blastki 5 dniowe podczas jednego transferu. Boje sięBo jak nic nie wyjdzie to na nowo stymulację będę musiała zacząć, a po stymulacji transfer mialam odroczony o dwa miesiące
Nie mam już więcej zamrożonych zarodków, 4 pozostałe przestały się rozwijać w 4 dobie
mam tylko te dwa
![]()
Priorytet poczty pl bardzo dobrze dzialaPo co Wy się z ta poczta jeszcze męczycie. Idziecie to punktu paczka gls i na następny dzień jest u odbiorcyalbo przez paczkomaty
Ja też wybrałam podanie jednej. Uznałam że ewentualna ciąża bliźniacza jest ryzykowna. Ponadto każdy cykl jest inaczej przygotowany, może Endo nie zawsze jest ok i wtedy zarodki nie mają szans. Rozłożenie na dwa razy chyba jest mniej ryzykowne.A czy nie lepiej transferować po 1 zarodku, skoro masz 2? Myśmy od razu mieli takie założenie, że przy małej liczbie zarodków bierzemy po jednym. W sumie nie mieliśmy z tym problemu, bo z każdej stymulacji był tylko 1 kropek.
Ale fajne śmieszki pocieszkiU nas zaplodniono 6 komórek. Zaplodnilo się 5. Do 5 doby uzyskaliśmy 3 zarodki. Pierwszy transfer swiezaka nieudany. Dwa zostały. I przy drugim transferze crio poszliśmy na całość. Wzięliśmy 2 mrozaki - ostatnie. Wczoraj te 2 ostatnie zarodki skończyły 8 miesięcy [emoji173] Zobacz załącznik 888256Zobacz załącznik 888257
. Gratuluję i troszkę zazdroszczę 
Dokladnie priorytet jest na 2 dzien u odbiorcyPriorytet poczty pl bardzo dobrze dzialasprawdzone info, jak wysylam do pauliny to zawsze ma na drugi dzien juz u siebie. Tylko ona do mnie jakims dziwnym wyslala i nie dochodzi od 1,5tygodnia.
Gosiu czy dotarła do Ciebie wiadomość na priv? Sorrki, że tak się dopytuję.Dokladnie priorytet jest na 2 dzien u odbiorcy![]()
Ale słodziaki!!! Dziękuje takie historię dodają mi nadzieiU nas zaplodniono 6 komórek. Zaplodnilo się 5. Do 5 doby uzyskaliśmy 3 zarodki. Pierwszy transfer swiezaka nieudany. Dwa zostały. I przy drugim transferze crio poszliśmy na całość. Wzięliśmy 2 mrozaki - ostatnie. Wczoraj te 2 ostatnie zarodki skończyły 8 miesięcy [emoji173] Zobacz załącznik 888256Zobacz załącznik 888257