Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skocz sobie do Krakowa tam gdzie Asia kupujr za 110Dziewczynki z okolic katowic, czy orientujecie sie czy gdzies w okolicach lutinus mozna dostac taniej? Bo w aptece przy klinice 170zl , a musze troche tego kupic wiec nie wiem czy moze gdzies taniej da sie to w okolicach katowic upolowac?
Haha. Dzięki. Serio mowij sprezynujaca co mi dziwne się wydawałoRozprezajacyczyli napierajacy od wewnatrz na oslonke[emoji173]️
Ja widzę,że każdy inaczej robi to najgorsze bo nie wiadomo kto ma rację.Oczywiście Paśnika nie znam więc mogę się wypowiedzieć tylko z własnego doświadczenia.
Czyli mamy ten sam genotyp..
a jakie miałaś zalecane?
Szczepiłaś się na allo?
A jakie masz NK?
Odnośnie laparoskopii nie wiem w sumie jak mogłaby mi pomóc do in vitro?
Chodzi o przecięcie zrostów?
Scratching macicy miałam wyjątkowo bolesne to pomyślałam czy czasem jakiś zrostów nie było..
A lekarz sam nie wie dlaczego tak bolesny.
To prawda,to szczęście musi być niewyobrażalne!
No wlasnie sie zastanawiam czy siostrzenicy tam nie wyslac jakby mogla. Ale tak pytam moze w kato jest gdzies ciut tansza zebyu jej do kraka nie gonic z katowic.Skocz sobie do Krakowa tam gdzie Asia kupujr za 110
Takie wiadomości to radość i nadziejaJa jestem po 3 stymulacjach. Przy czwartym transferze zaskoczyło ale skończyło się w 7 tygodniuUdany 6 transfer (wczoraj skończyłam 36tc
), który był zarazem pierwszym z nd i to chyba finalnie pomogło najbardziej.
Kurcze motylek a miałaś jeden kropek podany?No i koniec pieśni. Beta 24. Czyli wzrost o 50 procent.
Przykro mi motylku. Wiem co czujeszNo i koniec pieśni. Beta 24. Czyli wzrost o 50 procent.