reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny po nieco nieprzespanej nocy doszłam do takiego oto planu.
1. Mojego mrozaczka wezmę jak tylko będę mogła
2. Definitywnie żegnam się z Białymstokiem
3. Chcę umówić się na konsultacje do Lewandowskiego z Novum.
Tutaj mam do was pytanie, czy długo trzeba czekać aby się do niego zapisać. Czy zrobić to już teraz? Jak wygląda leczenie w Novum, czy Lewandowski rozpisuje tylko stymulację. Czy wizyty stymulacyjne są u niego. Jakie macie wrażenia.
Co do samego Lewego wiem tyle, że jest oblegany i wizyta do niego przynajmniej 2 miesiące, więc zapisuj się teraz.
Co do samego Novum jestem zadowolona. Maja dobre laboratorium embriologiczne. Akceptują wyniki z zewnątrz. Mają konsultacje telefoniczne. Są też dość drodzy, no i u nich nie ma in vitro bez szeregu badań wstępnych, w tym wirusologii i genetyki. Więc nie wiem czy Ci to podpasuje i czy dadzą się ugadać. Są zachowawczy i chcą ograniczyć ilość pozwów.

Ja mialam zewnatrzoponowe i zadzialalo tak jak powinno:)
I ja mialam i tez zadzialalo idealnie [emoji5]

Dziewczyny a jakieś minusy są? Bo ja sporo złego się nasłuchałam o zzo. Np że potem czesto są problemy z bólem kręgosłupa, że poród się bardzoooo wydłuża i często kończy cc, że niektórzy nie umieją się wbić i zamiast tylko przeciwbólowo, odcinają od pasa w dół. Wiem że mogą tak straszyć żeby zniechęcić, bo pl szpitale są zzo na nie, dlatego ciekawi mnie jak jest naprawdę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry