sunrisea
Fanka BB :)
i tak i nie. Kolezanka wychodowala 43 ...Nadzieja - pytam się bo podobna walkę toczę.
tina - przy PcO nie jest tak różowo - te jajka są najczęściej kiepskiej jakości i mało się uzyskuje zarodków
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tak i nie. Kolezanka wychodowala 43 ...Nadzieja - pytam się bo podobna walkę toczę.
tina - przy PcO nie jest tak różowo - te jajka są najczęściej kiepskiej jakości i mało się uzyskuje zarodków
14dpt 157 17dpt 563 trzeciej nie robiłam bo mi nie kazali. Za to teraz mam dwie do zrobienia wtorek i czwartekCaly czas byl pecherzyk, ale pusty. Przyrost byl do bety ok 200, pozniej zwolnil, znowu prawidlowy i wciaz za niski.. az do dnia zabiegu. Ale przyklad Pauliny pokazuje ze nawet slabiutko przyrastajaca beta moze dac zdrowa ciaze, nie musi sie konczyc tak jak u mnie.
@lafantynka przypomnij mi prosze jakie Ty masz przyrosty?
Aaaaa wiem, ale szaleje już od tego wszystkiego! Muszę się troche uspokoić masz racje.Lafatynko jesteś w ciąży i przestań się zadręczać i doszukiwać.
Kochana masz prawidlowa bete[emoji173] Skad te negatywne mysli o pustym jaju?14dpt 157 17dpt 563 trzeciej nie robiłam bo mi nie kazali. Za to teraz mam dwie do zrobienia wtorek i czwartek
takie wkrecanie sie do niczego dobrego Cie nie doprowadzi ... :-/Aaaaa wiem, ale szaleje już od tego wszystkiego! Muszę się troche uspokoić masz racje.
Tak,właśnie od wczoraj przestałam braćKurcze jak Ci współczuję. Na prawdę trzymam kciuki żeby wszystko szybciutko się wyjaśniło. Przestałas już brać leki?
Przykro mi. Trzymaj się i nie poddawaj.Doktor podejrzewa ciążę pozamaciczną. Może chyba jeszcze przy pustym jaju wzrastać,no ale u mnie nic nie widać na usg,więc nie wiem czy to może być też to puste jajo czy nie. :/ Z tego co kojarze chyba @chlopkers tak rosła beta przy pustym jaju. Już sama nie wiem czy gorsza była beta 0 czy te przeprawy teraz. A Ty jak się czujesz?
Pęcherzyk już widziałam. Lekarz mowil za wszystko ok. Myślałam ze przy pustym jaju tez prawidłowo przyrasta. Dzieki kochana!! Poprawiłas mi humor z ranaKochana masz prawidlowa bete[emoji173] Skad te negatywne mysli o pustym jaju?
Niedlugo zapewne bedziesz miec usg i zobaczysz pecherzyk a pozniej serduszko [emoji173]
Bedzie dobrze [emoji173]Pęcherzyk już widziałam. Lekarz mowil za wszystko ok. Myślałam ze przy pustym jaju tez prawidłowo przyrasta. Dzieki kochana!! Poprawiłas mi humor z rana[emoji173]️