Mieciu85
Fanka BB :)
Mam być 7dnia w klinicena pierwsza kontrol nie dało się później niestety
No nic wakacje czas zakaczyc nim wleciała do Polski ale może akurat Bozia mi wynagrodzi tym razem
![]()
Musi byc dobrze!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam być 7dnia w klinicena pierwsza kontrol nie dało się później niestety
No nic wakacje czas zakaczyc nim wleciała do Polski ale może akurat Bozia mi wynagrodzi tym razem
![]()
Tym razem sie udaMam być 7dnia w klinicena pierwsza kontrol nie dało się później niestety
![]()
Wizyte mam jutro. Wczoraj nic nie zauwazylam, dopiero dzis rano. Przy czym kurcze wczoraj troche brzuch mnie pobolewal. Dzis to takie plamienie swiezo czerwone jakby z sluzem. Ech, jak mi teraz @ przyjdzie to masakra. Moge zapomnac o trans przez kilka msc :/@Felia a kiedy masz wizytę?
Nie martw się. Zależy czy to tylko lekkie plamienie czy krwawienie.
Jeśli tylko troszkę i zaraz przejdzie a endometrium będzie ok to pewnie transfer się odbędzie.
Powodzenia
Ale jak wrocila do zycia?? Ale jest w ciazy tak ??Wrocila do zyciai biega po gorach Stolowych
![]()
Mi pobrali 27 ale dojrzało 15. Zaplodniono 6 szt. ale zarodek tylko jeden, który rośnie we mnie . Resztę komórek zamrozilam. Jeśli chodzi o relanium to brałam od dnia transferu tzn. 2 godz przed, w sumie przez 4 dni.Dzień dobry, ranne ptaszki z nasJa też już przyjełam pierwsze leki i tak leżakuje rozmyślam heeh
A brałaś relanium po transferze, ja miałam transfer w piątek i równo za tydzień mam mieć bete
około 27 nono piekny wynik, ja miałam 17 pobranych a tylko 11 było dojrazyłych + jedna nie przetrwała. w sumie zostało 10. Mrozili Ci occyty które zostały?
Też tak mamRany z Ciebie to niezły spioszekja już wyleżeć nie moge, hihi a poza tym jak już wcześniej pisałam to mam mega apetyt! I jak kiedyś mogłam nie jesc nawet do 12-13 to teraz brzuszek mój się odzywa jak tylko oczy otworze
mały glodomorek we mnie rośnie
![]()
Chyba takMusi byc dobrze!bierzesz obydwa mrozaczki?
No i boje się tez ze jak zostaną dwa to będę martwić się czy dam rady będąc sama za granica bez pomocy Po I trymestrze wróciła do życia.Ale jak wrocila do zycia?? Ale jest w ciazy tak ??
Mi lekarz kazał odstawić jakoś w 8 tc z dnia na dzień. Brałam 2x1. Jednak trochę spanikowałam i brałam 2 tygodnie dłużej i zeszłam najpierw na 1 tabletkę dziennie.
Mi kazał od razu odstawić w 8 tc a brałam 2x1.Mi tez powiedzial, zeby hrac tylko do 8 tygodnia ale nic nie powiedzial jak schodzic a ja z calego wrazenia zapomnialam dopytac.
Dziekuje wam dziewczyny!!!![]()