Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anetko, padam po wczorajszych wykopkach@annemaria co u Ciebie?
@dzoasia a u Ciebie??
Wyślę w wtorek może kurierem com ? Aby napewno doszła potrzebuje jeszcze z 5 opak mam recepte na 4 ale jutro muszę rano iść do lekarza aby mi na jeszcze jedno opak wystawili receptę i postaram się jutro wysłać ci te recepty aby doszły i dałabys radę wysłać mi do piątku ??? Aby w piątek przyszło ?Anetko, padam po wczorajszych wykopkach
A dzisiaj pobudka o 4 rano i... do pracy Polacy... dajcie żyć...
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach
@PaulinkaP euthyrox najlepiej brać ok 6 rano (nie pamiętam czemu). Dodatkowo jeśli łykasz estrofem to w ulotce jest napisane, żeby tego nie łączyć (chyba, że pomyliłam leki).
BTW - nie przyszła do mnie nadal ta recepta i nie ma żadnego listu na poczcie, więc wygląda na to że szlag trafił tan list. Kochana kombinuj nową receptę i wyślij priorytetem, to Ci wykupie dopiero.
Wszystko zalezy kiedy dojdzie recepta. Postaram sie jak najszybciej.Wyślę w wtorek może kurierem com ? Aby napewno doszła potrzebuje jeszcze z 5 opak mam recepte na 4 ale jutro muszę rano iść do lekarza aby mi na jeszcze jedno opak wystawili receptę i postaram się jutro wysłać ci te recepty aby doszły i dałabys radę wysłać mi do piątku ??? Aby w piątek przyszło ?
O 4 rano????Anetko, padam po wczorajszych wykopkach [emoji14]
A dzisiaj pobudka o 4 rano i... do pracy Polacy... dajcie żyć...
Ktoś tu coś pisał o rannych ptaszkach [emoji14]
@PaulinkaP euthyrox najlepiej brać ok 6 rano (nie pamiętam czemu). Dodatkowo jeśli łykasz estrofem to w ulotce jest napisane, żeby tego nie łączyć (chyba, że pomyliłam leki).
BTW - nie przyszła do mnie nadal ta recepta i nie ma żadnego listu na poczcie, więc wygląda na to że szlag trafił tan list. Kochana kombinuj nową receptę i wyślij priorytetem, to Ci wykupie dopiero.
Wyślę kurierem tak będzie bezpieczniej coś czujeWszystko zalezy kiedy dojdzie recepta. Postaram sie jak najszybciej.
Ja farbowałam. Akurat tak wypadł mi termin u fryzjera i nie chciałam przekładać. I transfer udany!!!Drogie, Jak uważacie czy po transferze można farbować włosy? Może to jakoś zaszkodzić rozwojowi zarodka?