reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Margit2018 dziękuję za troskę Kochana! Czuję się w miarę ok. Wczoraj był trudny dzień,bo byliśmy u teściów i teściowa nieświadoma sytuacji zapytała jak się czuję. Musiałam jej tłumaczyć,że moja ciąża skończyła się szybciej niż zaczęła. I potem słuchać,że cuda się zdarzają,że czasem pęcherzyk widać później,itd. Wiem,że ludzie nie mają nic złego na myśli i próbują pocieszać w taki sposób,ale na mnie to strasznie źle działa. Wyniosłam z tej próby jedną lekcję - jeśli będziemy mieć jeszcze jedno podejście nikomu nic nie będę mówić. A z pozytywnych rzeczy - dostałam dziś okres,więc obejdzie się bez szpitala. W piątek pójdę na kontrolę i mam nadzieję dowiem się co dalej.
Ja w tym roku byłam pierwszy raz w życiu na Mazurach i też mam bardzo pozytywne odczucia. Chętnie tam wrócę,więc nie dziwię się,że nie chce Ci się wracać. :)
Wiem ze rzadko jest tu radosc z tego powodu ale kochana ciesze sie ze @przyszla i obedzie sie bez zabiegu [emoji8][emoji8][emoji8]

Dziewczyny poradźcie proszę... Czy robić kolejną stymulację na początku września, jak ostatnią, kompletnie nieudaną, miałam czerwiec/lipiec (długi protokół). Teraz będzie krótki protokół. W sumie minąl 1 cykl. Mój M uważa, że powinnam się zregenerować i pozbierać. A ja mam straszną presję czasu:( Dodam, że to będzie moja 4 stymulacja.

Kochana,
Skąd ta presja? Wiek?
Ja sobie dwa cykl odpoczęłam ale ja poroniłam.
A co mówi lekarz??
Pozdrawiam cieplurko

Cześć dziewczyny,

ja z takim pytaniem. Bo już nie wiem czego szukać na cenniku.
Pomożecie mi znaleźć cenę tylko za transfer mrożaków ? czy coś jeszcze się do tego ewentualnie dolicza? oprócz leków oczywiście.

Podam link do cennika:
Link do: Cennik

Dziękuję za odpowiedzi.

Dokładnie. Szkoda,że musiałam się na własnej skórze przekonać,ale w przyszłości będę mądrzejsza. Trzymam kciuki żeby Cię beta pozytywnie zaskoczyła!
Matko jakie to trudne. Czemu musimy przez to przechodzić. W pierwszej ciąży zrobiłam zwykły test, potem wizyta i było serduszko. Teraz już czytam opracowania naukowe na temat bety, co za paranoja. Ja też się nauczyłam aby za wcześnie nie latać na betę.

Hej Kochane :)
Nie było mnie kilka dni, a tu tyle się wydarzyło. Ciężko wszystko ogarnąć, więc kciuki za betujące i ogromne gratulacje dla @misis188 - witaj na świecie piękny mały człowieku :)

Po histeroskopii wzięłam sobie L4 i pojechałam do rodziców odpocząć. W głowie nadal bałagan. Nie wiemy na którą klinikę się zdecydować, każda proponuje inne rozwiązanie. Invicta - FAMSI, znowu długi protokół, Novum- PICSI i po raz pierwszy krótki protokół? Do tego utknęlam z badaniami od dr Paśnika. Zrobiłam test CBA i ANA przed histero i nie wiem ile mam odczekać z badaniem komórek nk? Ciągle trybie i wracam do punktu wyjścia. Jestem już naprawdę zmęczona tą walką :(:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry