reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakie macie problemy przy drugim dziecku że in vitro potrzebne? Gdzie się leczysz i jak do tej pory to wyglądało.
Zmienił się mój partner życiowy i okazało się, że jest duży problem po stronie męskiej, bo azoospermia. Poza tym ja też już jestem starsza o 9 lat w porównaniu do pierwszej ciąży. Mieliśmy jedną procedurę i od razu zdecydowaliśmy się zapładniać jajeczka pół na pół nasieniem męża i dawcy, z plemników mojego męża mieliśmy dwa razy ciążę biochemiczną, z jednej blastki nd beta nawet nie drgnęła a z ostatniego transferu 2 blastek nd jestem teraz w bliźniaczej ciąży.

Kłuję mnie dziś jakby jeden Jajnik tego jescze w objawach nie miałam bo jakieś ciągnięcia, bóle jak na @ itp przerabialam, mam się martwić? Ból nie jest jakoś ostry ale mnie drażni
[emoji57]

reklama
Witam Panie i życzę dużoooooo uśmiechu i radości. Za Wszystkie mega ✊✊✊✊✊✊całym serduchem. @Justin87 - proszę o dopisanie na 23.08.2018 podglądanie hodowli jajków. Dzięki Dziewczynki , za odpowiedzi co do żarcia encortonu , zjadłam po 10 bo wcześniej nie miałam czasu na śniadanie:wściekła/y: , w pracy kocioł , że aż kwiczy :growl: to podejście będę miał na wariackich papierach - może to i lepiej , nie będzie czasu na rozmyślanie i świrowanie :rofl: miłego :biggrin2:
Dziękujemy Szanownej Pani :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry