redferrari
Fanka BB :)
Ja bym się nie przejmowałaKłuję mnie dziś jakby jeden Jajnik tego jescze w objawach nie miałam bo jakieś ciągnięcia, bóle jak na @ itp przerabialam, mam się martwić? Ból nie jest jakoś ostry ale mnie drażni
[emoji57]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym się nie przejmowałaKłuję mnie dziś jakby jeden Jajnik tego jescze w objawach nie miałam bo jakieś ciągnięcia, bóle jak na @ itp przerabialam, mam się martwić? Ból nie jest jakoś ostry ale mnie drażni
[emoji57]
to czekamy na dobre wiadomości![]()
Dobra to w takim razie lezakuje i się nie przejmuje bo i tak mam jakby baterie wyczerpane [emoji16]Ja bym się nie przejmowała![]()
dzidziak wysysa całą energię - organizm włączył tryb mamo nie męcz się bo ja rosnęDobra to w takim razie lezakuje i się nie przejmuje bo i tak mam jakby baterie wyczerpane [emoji16]
Dokładnie, [emoji16] najchętniej to bym leżała i spała na zmianędzidziak wysysa całą energię - organizm włączył tryb mamo nie męcz się bo ja rosnę![]()
Myślę, że nie jest źle. Zwłaszcza, że ta beta się rozkręca bardzo ładnie. [emoji8]Dziś 13 po transferze blastocysty.
Ni to faktycznie nie fajnie ja czekam tylko az moj kregoslup sie odezwiePierwszy był spoko bo nie miałam nawet mdłości, drzemki popołudniowe może dwie a tak to czułam się normalnie. W drugim przestałam spać na brzuchu i zaczęły się potworne problemy z kręgosłupem, czasem aż w nocy płakałam z bezsilności bo byłam mega zmęczona a nie mogłam się ułożyć i zasnąć. Do tego problemy z cierpnięciem dłoni i bólem palców (dopadł mnie ciążowy zespół cieśni nadgarstków). Fizjoterapeuta i systematyczny basen pomogły na plecy, a do bólu dłoni się chyba przyzwyczaiłamwięc 3 trymestr jest super
![]()
Hej zrobiłam dzis kerw 10dpt 5dniowej blastki wynik 20,12 beta i pozytywny wynik testu ciazowego . Myslicie ze to dobry znak ? beta niby norma 1tydzien 5-70Hej,wow super piekna beta,a robilas 14 dpo nie kusilo Cie wczesnie zrobic?