dżoasia
Fanka BB :)
Nie trzeba póki co porady rawniczej, bo za nią dodatkowa będziesz musiała bulić, byle iśc do kogoś kto ma coś do powiedzenia w takich sprawachPójdę chyba po jakąś poradę prawną w tej sprawie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie trzeba póki co porady rawniczej, bo za nią dodatkowa będziesz musiała bulić, byle iśc do kogoś kto ma coś do powiedzenia w takich sprawachPójdę chyba po jakąś poradę prawną w tej sprawie
L-karnityna 1000mg
Takie maja zasadyTo też ciekawe dlaczego podaja w trzeciej dobie i nie hodują do blastki?
Sikam niedługo, ale nie wiem kiedy... Jutro 5dpt...A kiedy Ty testujesz?![]()
Super informacje. Gratulacje z całego serducha.Byłam dzisiaj u swojego gina i oglądaliśmy z mężem nasze brzdące.
Są już bardzo duże, dzisiaj mam 12t5d a one są wielkością jeden 14t4d a drugi 14t1d. Ten większy wygląda panu doktorkowi na dziewczynkę a mniejszy na chłopca (tak jak obstawiałam.) Serduszka pięknie biją, widać kości nosowe, przezierność też w porządku. Tak więc odetchnęłam z ulgą. W środę usg genetyczne. Oby wszystko było dobrze.
Ojjj oby tak było, psycha już mi siada, za dużo o tym wszystkim myślęNiemożliwe aby trzymali zarodek w nieodpowiednich warunkach. Ja zapamiętałam to tak, lekarz najpierw coś tam mi skrobał, aż mnie zaszczypało, chyba czyścił tkanki z lutinus, potem pojawił się nie wiem kiedy embriolog a dosłownie za chwilę dr kazał spojrzeć na monitor i widziałam jak kuleczka wypływa jakby pod ciśnieniem, lekarz jeszcze ja gdzieś przesunął i już. Jak widzisz nie ma możliwości aby embriolog sobie stał z zarodkami i czekał, on wie że lekarz potrzebuję chwilę na przygotowanie i myślę że w tym czasie pobiera zarodki do cewnika.
Idź kochana jaki Ci wizyta pasuje. Już powinno być widać serduszko bo ta Twoja beta tak pędziDziewczyny, anulowali mi wyzyte serduszkowa w 26 dpt bo ten lekarz, ktorego klinika polecila w uk jest dojazdowy i nie bylo wystarczajaco pacjentek na ten weekend wiec poszukalam kogos innego. Zaproponowali mi termin w piatek 25dpt (blastki). Czy myslicie, ze mam brac ta wizyte czy 25 dpt to za wczesnie nz serduszkowa i poczekac ten dzien/dwa i szukac gdzie indziej?
Na pewno będę walczyć o więcej niż darmowe wizyty. Pogadam najpierw ze swoją lekarz a jak się nie zgodzi na to co powiem pójdę wyżejNie trzeba póki co porady rawniczej, bo za nią dodatkowa będziesz musiała bulić, byle iśc do kogoś kto ma coś do powiedzenia w takich sprawach![]()
Oni robią to rutynowo. Nie raz i nie dwa lekarz się spóźnia bo ma pacjentki albo telefon, laboratorium wie co robi.Ojjj oby tak było, psycha już mi siada, za dużo o tym wszystkim myślę![]()
Zaklinam nie sikaj, nie rób bety za wcześnie. Pewnie i tak mnie olejesz i zrobisz zatem trzymam kciukiSikam niedługo, ale nie wiem kiedy... Jutro 5dpt...