lafantynka
Fanka BB :)
Uff to dobrzeNie właśnie się zdziwiłam ze 11 ale śmiało mi starczyło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uff to dobrzeNie właśnie się zdziwiłam ze 11 ale śmiało mi starczyło
Ooooo boski widok!!! Super! Bardzo się cieszę ze wszystko dobrze!
Piękny Dzidziuś.
Śliczny dzidziuś! Gratulacje [emoji7] [emoji173]
pięknie gratkiU nas jest wszystko dobrze serduszko bije 7tydzien 1 dzień według okresu a według usg 7tydzien 3 dzień jest mały krwiaczek ale mam się nim nie martwić może się wchłonąć albo pęknąć i może być plamienie albo brudzenie aby się nie martwić a termin na 6 albo 8 kwietnia i założył już mi kartę ciąży i dał na badania muszę zrobić badania mocz morfologię glukozę i następna wizyta 19 września![]()
U nas jest wszystko dobrze serduszko bije 7tydzien 1 dzień według okresu a według usg 7tydzien 3 dzień jest mały krwiaczek ale mam się nim nie martwić może się wchłonąć albo pęknąć i może być plamienie albo brudzenie aby się nie martwić a termin na 6 albo 8 kwietnia i założył już mi kartę ciąży i dał na badania muszę zrobić badania mocz morfologię glukozę i następna wizyta 19 września![]()
Ola a Ty o której masz wizytę?Lepiej po stymulacji jak będziesz mieć już jakieś zarodki zamorozonebo leczenie wpływa bardzo źle na jakość komórek później
Zawsze krotki protokol, co najmniej 3-6 miesiecy przerwy pomiedzy, stymulowalam sie Fostimonem zaczynajac z dawka 300 i schodzilam do 225 , przez okolo 12 dni.Z tym na szczescie nie bylo problemu, duzo mi to nie pomoglo bo komorki nie byly zbyt wysokich lotow, wszystkie sie dzielily do 3 dni( do blastek klinika nie czekala) rozmrazaly, niestety po transferze juz nic z tego nie bylo. U mnie dochodzi immunologia, wiek, zbyt pozno zrobione transfery... duzo sie skladalo na niepowodzenie. Teraz to wiem , wczesniej bez doswiadczenia i z pelnym zaufaniem do lekarza...to byl moj blad.Annemarie jak udało się uzyskać aż tyle komórek ??!
Ja mam podobnę do Laury AMH i przy dwóch stymulacjach było max 5 komórek z czego zawsze 1 blastka.