annemarie
Fanka BB :)
To nie masz, ja po encortonie nigdy nic nie mialam. Moze ten zestaw hormonow tak na ciebie dziala.@annemarie , nie lece tylko na genapeptylu i menopuru ( chyba , ze któreś to to - bo ja zielona )
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To nie masz, ja po encortonie nigdy nic nie mialam. Moze ten zestaw hormonow tak na ciebie dziala.@annemarie , nie lece tylko na genapeptylu i menopuru ( chyba , ze któreś to to - bo ja zielona )

O kurcze no to jeszcze dodatkowe koszta miałaś w postacji biletów lotniczych/hoteli. No ale najważniejsze żeby się udałodzięki. Pewnie że się musimy tego trzymać. Prace mam fajną tyle że muszę sporo jeździć ale to akurat lubię.
Co do lekarza to jednego miałam z doskoku w Polskiej przychodni, "normalna" opiekę w UK i latalam do kliniki na początku że 2,3 razy.
GratulacjęDziewczyny piękny widok zobaczyć swojego maluszka jak pięknie mu serduszko bijemąż zadowolony jak oglądał nasz malutki cud
wierzyłam i będę w niego wierzyła on uparty jest w mamcie hehe,mamy mały krwiaczek lekarz nie kazał się zbutnio bardzo oszczędzać żyć normalnie powinien się wchłonąć a jak się nie wchłonie to będą plamienia albo brudzenie tak powiedział a jeśli by pękł to jak będzie dużo krwi to wtedy do szpitala a tak to się nie martwić następna wizyta 19.09moglaby któraś mnie dopisać do kalendarza
wtedy da skierowanie na prenatalne
jestem najszczęśliwsza kobieta na ziemi założył już kartę ciąży to wszystko takie nowe i takie piękne nie dowierzam ,ze to się wszystko dzieje
walczcie to warto ten widok jak dziecko pięknie rośnie odpłaca wszytsko
miłego dnia
To spokojnie poczekaj na jutroJutro mam prenatalne, to się więcej dowiem. [emoji4] u mnie jest różnica we wzroście maluchów ponad 1 cm.
WowHalllooo
Hallllooooo
MAM DO ODDANIA WIZYTE DO PAŚNIKA DO WARSZAWY NA 15 WRZESNIA
KOMU Potrzebna
a u mnie się okazało że jednak wszystko w miarę ok nie muszę przechodzic przez szczepienia i leczenie wystarczy zwiększyć dawkę encortonu
Cudne wieści dla moich uszu transfer pewnie w październiku![]()
U mnie było wszystko widoczne na ekranach. Na tych samych ekranach miałam wcześniej pokazane badanie dot. skurczy macicy (nie pamiętam jak to się nazywa) i wtedy mi położna mówiła, że to się nagrywa. Przy transferze wyglądało to podobnie, jedna osoba z personelu w ten sam sposób obsługiwała sprzęt stojący obok. Jak będę miała okazję, to dopytam o to jeszcze.A jak jest nagrywany? Nigdy o tym nie słyszłam, gdzie jest ta kamerka?bo mnie zaciekawiłaś. My nawet zdjęcia zarodków nie dostaliśmy bo nie było :/