• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny poradzcie jak myslicie najlepiej zrobic. Od Pasnika mam zelecony intralipid, dwa juz mialam 2 tyg przed i w dniu transferu, a trzeci mam zrobic 4tyg po transferze. Czy jak zrobie 2 dni pozneij to aie cos stanie? Moge jeszcze zrobic 2 dni wczesniej. To chyba nie ma az takiego znaczenia, co myslicie?
Mieciu, intralipid utrzymuje swoje dzialanie okolo 2 tyg tyle ze w ciazy NK lubi skakac , dlatego mysle ze lepiej robic w strone szybciej niz pozniej❤️

Moga , przez intralipid, encorton, accofil... tyle ze HLA z KIRami produkuja odpowiedz na NK...czyli wszystko jest polaczone.
Ja bym KiRy bardziej niz NK badala , bo na to trzeba juz z armaty strzelac a na podwyzszone NK tluszczem sojowym czyli intralipidem.
Kiry przebadane także accofil był już przy 2 transferach podany ale nie udało się.
walki ciąg dalszy i chyba czekają mnie zmiany w klinice i lekarzach.

Mi lekarz zalecił zjeść coś słodkiego na 15 minut przed prenatalnej usg żeby właśnie maluchy były ruchliwe. Jak dzieciątko zaśnie w kiepskiej pozycji to nie można to dobrze zmierzyć. Ale nie wiem jak jest w ciąży pojedynczej. U mnie też biometr niekorzystny [emoji42] a dzieci spia jak nigdy.
Ok. Kawa w domu wypita, Mars zjedzony (nic nie mowcie, znam sklad i wiem jaki to syf, ale strasznie lubie, a odkad jestem w ciazy, to jeszcze nie jadlam) i czekamy na wizyte [emoji4]

reklama

Załączniki

• Zrzut ekranu 2018-08-21 o 16.13.11.png
    Zrzut ekranu 2018-08-21 o 16.13.11.png
    21,8 KB · Wyświetleń: 122

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry