annemarie
Fanka BB :)
Jasne, zycie toczy sie dalej, Dami na pewno tez chcialby zeby szczesliwa bylaBardzo dobre wiesci [emoji173] chyba kazda z nas zyczy Asi z calego serca wszystkiego co najlepsze [emoji173][emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jasne, zycie toczy sie dalej, Dami na pewno tez chcialby zeby szczesliwa bylaBardzo dobre wiesci [emoji173] chyba kazda z nas zyczy Asi z calego serca wszystkiego co najlepsze [emoji173][emoji173]
ładnie teraz kciuki za przyrost trzymam mocnoDziewczyny wynik bety 19,61 a dziś 9dpt. To dobrze czy źle? No nie ogarniam tego.
Jest ok. A teraz czekamy na przyrost po 48h [emoji173] [emoji4]Dziewczyny wynik bety 19,61 a dziś 9dpt. To dobrze czy źle? No nie ogarniam tego.
ja czekam już 3 tygodnie prawie usg w sobotę - można zwariować od tego czekania i rozmyślaniaUsg w poniedziałek. Strasznie wolno mi te dni lecą.
wynik obiecujący ;-)Dziewczyny wynik bety 19,61 a dziś 9dpt. To dobrze czy źle? No nie ogarniam tego.
Moim zdaniem jest ok. Teraz najważniejszy jest przyrost. [emoji4]A nie jest za mało?
Na pewno będę jechała. Chyba, ze do piątku padnę na zawał.
a ja się martwiłam, że za dużo przytyłam a u mnie dopiero 3,5 na plusieWez noc nie mow u mnie jest plus 7kg a mamy 4 miesiac i tez pisza ze teraz bede szybciej przybierac na wadze kuzwa w lutym bede wielka kluska ktora bedzie sie toczyc z gorki do szpitala jak tak dalej pojdzie
Ja to estrofem tylko dowcipnie miałam, podobno wchłanianie lepsze czy coś takiegoLekarz kazał mi zwiększyć estrofem do 4x dziennie - z tym że tą 4 tabletkę dopochwowo. Miała ta któraś z Was?
cudowne wiadomośćiU nas też wszystko ok ciaza rozwija się prawidłowo. Dr zbadał nosek i kark powiedział że wszystko dobrze. Badania prenatarne w najbliższy wtorekdzidzia strasznie ruszala rękami
niestety nie wiadomo jeszcze czy to chłopak czy dziewczyna. Jestem pod wielkim wrażeniem tego dr u którego byłam.