reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to widzisz ty masz 2 w brzuchu a ja jedno i u mnie stuknelo 77 [emoji32][emoji32][emoji32] ale co zronic 20mg encortonu przez 5 miesiecy zrobily swoje a juz przy ciazy to puchlam w oczach. Bedziemy gubic po porodze ;)
Ten encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół :p

Ten encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół :p
Oj ze mnie to śpioch ale już się nie moge doczekac nocnego wstawania do maluszka❤️❤️❤️

Hej dziewczyny staram się was czytać na bieżąco ale to graniczy z cudem:D ze względu na dzieci brata czytam raz dziennie albo co drugi dzień.

Wszystkim mocno gratuluję pięknych bet i widoków za pozostałe mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊

Mam do Was pytanie w sprawie intralipidu? Pierwszy mam wziąć na 2 tygodnie przed transferem tylko nie wiem kiedy to przypadnie. 12 dc mam mieć kontrolę. Jeszcze mam pytanko kiedy wdrożą mi progesteron jak będę miała podane dwie blastki z 5 i 6 dnia i wtedy jak oszacować termin transferu. Jutro powinnam dostać @ i zaczynam się denerwować jak się spóźni bo wszystko się przesunie. A do tego od wczoraj źle się czuję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry