reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam niedrozne jajowody przy czym miałam robione hsg na żywca :( masakra najgorszy ból jaki kiedykolwiek przeszłam. Tak poza tym chyba wszystko ok amh dość wysokie na 7, nasienie też dobre groziła Mo hiperke więc musiałam miesiąc odczekać do transferu. Mam 4 blastocysty tzn. 3 zamrożone w tym jedna w sobie mam nadzieję :) bóle mam cały czas 3 dzień po transferze ale piersi zero w ogóle nie czuje.
Ja mam jeden nie drozny i w ciążę nie zachodzimy.
Hsg miałam w Salve i to był najgorszy w moim życiu i ostatni tam zabieg. Po nim ucieklismy z tamtej kliniki. Na szczęście się szybko udało.
Przy naszym pierwszym podejsciu miałam amh 5.6, mąż dobre wyniki i tylko ten jajowod. U nas te problemy co u Was.. z kombinacjami doktora zadziałały i udało się czego Tobie też życzę!

Dzień dobry dziewczynki. 8dpt
Jest cień!
Jest radość, kolatanie serca, nadzieja i niepokój.
Jest wielka wdzięczność za wszystkie trzymane kciuki, słowa i wasze wirtualne uściski. Jesteście niezastąpione.
Beto rośnij! Zobacz załącznik 891230
Pięknie! Specjalnie dla tej wiadomości zajrzałam na forum!!! [emoji7] Teraz bedzie dobrze! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji173]

Dzień dobry dziewczynki. 8dpt
Jest cień!
Jest radość, kolatanie serca, nadzieja i niepokój.
Jest wielka wdzięczność za wszystkie trzymane kciuki, słowa i wasze wirtualne uściski. Jesteście niezastąpione.
Beto rośnij! Zobacz załącznik 891230
Kochana❤️❤️❤️ !!!! To nie jest cień cienia tylko piękna pulchniutka kreska !!!! GRATULUJĘ ❤️❤️❤️!!!
Cos mi się wydaje że będziesz gruba :yes::yes::tak::tak::tak:

Po to zeby zafalszowac wynik i zeby na bete nie mozna bylo za wczesnie isc :D a tak serio to zeby macice ukrwic, rozmiekczyc i przekonac to tego, ze ze Stefanem bedzie jej najlepiej ;)
aaaa dzieki , tylko po co , te durne 3 weryfikację w invicta - progesterono plus beta - toć wynik załamany :wściekła/y:chyba po to by zawału dostać :growl: no tym razem, jak jakieś przeżyją do 5 doby - bedzie Stefan i Stefka :wink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry