lafantynka
Fanka BB :)
27dpt. Tak, kazał zrobic dwie w odstępie 48h i progesteron. No i jeszcze inne badania.. ale na tamtej reszcie to się nie znam. Krew i mocz.Lekarz kazał powtarzać? a który masz dziś dzień po transferze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
27dpt. Tak, kazał zrobic dwie w odstępie 48h i progesteron. No i jeszcze inne badania.. ale na tamtej reszcie to się nie znam. Krew i mocz.Lekarz kazał powtarzać? a który masz dziś dzień po transferze.
Wielkie dzieki! Napewno zwrócę na to uwagę.Jasne, one jako pierwsze „zachodza w ciaze” potem ciaze przejmuje brzuch
W kremach warto zwrocic uwage na skladnik TRETYNOINA jest najbardziej skuteczny przy rozstepach ktore pojawily sie w przeciagu ostatnich 6 miesiecy i takich ktore jeszcze nie zmienily sie w blizny.tak czy siak mozna to dziadostwo tylko minimalizowac. Niestety tendencje do pekania wlokien kolagenowych powoduja geny![]()
a w tyłek chcesz?Trzymajcie kciuki bo jade dzis na usg w 25 dpt, tak bardzo sie stresuje tym! Czly czas mysle, ze pewnie nic z tego I niczego nie zobaczymy, takie czarne mysli mnie nachodza![]()
Dzieki lafantynka, kurcze myslalam, ze po becie juz bedzie spokojniej, a tu emocje siegaja zenitu. Prubuje wlaczyc pozytywne myslenie tylko pstryczek cos nie dzialaMoge się założyć ze usłyszysz same dobre wieści!!! Nie stresuj malucha w brzuszku! 3mam kciukaski! I wysyłam buziaki!Prosze włączyć pozytywne myślenie
![]()
Ok ok juz nic nie mowie, niech sie dzieje wola niebaa w tyłek chcesz?
Mieciu, bo becie to sie dopiero jazda bez trzymanki zaczynaDzieki lafantynka, kurcze myslalam, ze po becie juz bedzie spokojniej, a tu emocje siegaja zenitu. Prubuje wlaczyc pozytywne myslenie tylko pstryczek cos nie dziala![]()
o kt wizyta?Ok ok juz nic nie mowie, niech sie dzieje wola nieba![]()
No chyba pikna ta beta nie?Dziewczyny mam wyniki! Trzęsę się jak galareta! Ja to wogole jestem człowiek co wszystko mocno przeżywa.
1 weryfikacja 9077
2 weryfikacja 16813
Progesteron chyba troszkę niski bo tylko 41( troche się tym martwię)
Co myślicie o przyroście? Bo ja do końca nie wiem jak to liczyć. Wizyta w poniedziałek.