reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam wyniki! Trzęsę się jak galareta! Ja to wogole jestem człowiek co wszystko mocno przeżywa.
1 weryfikacja 9077
2 weryfikacja 16813
Progesteron chyba troszkę niski bo tylko 41( troche się tym martwię)
Co myślicie o przyroście? Bo ja do końca nie wiem jak to liczyć. Wizyta w poniedziałek.
Piękna beta a progesteron też w porządku. Miałam taki sam. [emoji4]

reklama
Trzeba się smarować i dobrze odżywiać (produkty bogate w krzem i cynk) tak jak napisała @annemarie ale nie ma się co załamywać jak się pojawią. [emoji8]
O dzieki zaraz zrobie sobie listę produktów. Muszę jakiś plan na obiadek wymyślić. Coś zdrowego... ostatnio to mam jazdę na krewetki, wynaleźliśmy z mężem taki bar krewetkowy! Przepyszne są! Tylko ze wiadomo w ciazy za dużo nie można krewetek. Ale raz na dwa tygodnie chyba nie zaszkodzi:)

Po transferze mam hiperka, więc nie ma opcji. Ja mam poc, a mąż średnie nasienie.
Ps jakby co to daj znać że strzykawka i, to żaden problem.

Niezapominajka ja przy trzeciej procedurze odstawiłam gluten, prowadziłam dietę wątrobową i jadłam dużo białka (jajka, gotowany kurczak, ciecierzyca), dużoooo piłam i jadłam esenciale forte i uniknęłam hiperki, a komórek miałam ciut więcej niż przy dwóch pierwszych stymulacjach. No i ten jeden raz miałam świeży transfer. Amh mam 16. Więc jest szansa uniknąć tego dziadostwa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry