Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Ja bym liczyła od dzisiajDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Kochana z taką beta to ja bym już po sklepach za spichami latałaOptymistycznie podchodzisz do sprawy!![]()
Ten palmers to kojarzę z reklam, a gdzie to można kupić?? rozejrzę się dziś jak wybiorę się na zakupy.
CzekamyDam dam na pewnoczekam i cala sie trzese [emoji51]

Dzisiaj , jesli to nie plamienie tylko juz z grubej ruryDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
od dzis 1 dzien bym liczyłaDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Jak mocno to licz od dzisDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Oki dziękuję [emoji4]Ja mysle, ze dzis pierwszy dzien jesli zywa krew.