Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Ja bym liczyła od dzisiajDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Kochana z taką beta to ja bym już po sklepach za spichami latałaOptymistycznie podchodzisz do sprawy!![]()
Ten palmers to kojarzę z reklam, a gdzie to można kupić?? rozejrzę się dziś jak wybiorę się na zakupy.
CzekamyDam dam na pewnoczekam i cala sie trzese [emoji51]

Dzisiaj , jesli to nie plamienie tylko juz z grubej ruryDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
od dzis 1 dzien bym liczyłaDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Jak mocno to licz od dzisDziewczynki dostałam właśnie okres, żywa krew, powiedzcie mi czy mam liczyć dziś jako pierwszy dzień cyklu czy od jutra dopiero ?
Oki dziękuję [emoji4]Ja mysle, ze dzis pierwszy dzien jesli zywa krew.