NataliaNNN
Fanka BB :)
Pięknie.To teraz doszprycuj się progesteronem. Kiedy powtarzasz betę? W poniedziałek?[/QUO
Justin a pamiętasz jaką miałas na poczatku z bliźniakami? Ja też miałam dwa zarodeczki 6dniowe podane i tak się zastanawiam ....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pięknie.To teraz doszprycuj się progesteronem. Kiedy powtarzasz betę? W poniedziałek?[/QUO
Justin a pamiętasz jaką miałas na poczatku z bliźniakami? Ja też miałam dwa zarodeczki 6dniowe podane i tak się zastanawiam ....![]()
Nie , w srode dopieroDziekuje Annemarie[emoji173]️ sama jestem ciekawa jaki ten progesteron, ale widac gdzie ma byc to jest. Ty tez dzisiaj sie poisz intralipidem? Ja mam na wieszaku podawany znowuZobacz załącznik 891401
Bo sie udalo i skonczylo na 8 tyg poronieniemA czemu ja myslalam ,ze ci się już udało![]()
103 noooo piekna7 dpt miałam betę 103 ale to różnie bywa. Może zostały dwa. [emoji16] moje też były blastocystami z 6 doby.
Wszystko masz cacyKochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym )Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Super!! Cudnie czyta się takie wiadomości! Bardzo się cieszę i gratuluje!Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym )Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Mieciu Gratulacje!Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
Pięknie [emoji4] gratuluję kochanaKochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym )Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.