reklama

Kto po in vitro?

@ilmenau dziękuję,że pytasz :* W sumie dalej się sprawa ciągnie,bo coś tam w macicy widział i albo się złuszczy samo albo będzie trzeba czyścić. Za tydzień znów beta + USG. Powiedział,że mogłabym w przyszłym cyklu już podchodzić,ale jak mu powiedziałam o tym polipie moim,to stwierdził,że rzeczywiście lepiej histero zrobić w następnym cyklu,ale będziemy za tydzień decydować.

reklama
Dziewczyny mam wyniki! Trzęsę się jak galareta! Ja to wogole jestem człowiek co wszystko mocno przeżywa.
1 weryfikacja 9077
2 weryfikacja 16813
Progesteron chyba troszkę niski bo tylko 41( troche się tym martwię)
Co myślicie o przyroście? Bo ja do końca nie wiem jak to liczyć. Wizyta w poniedziałek.
Cudowne wyniki [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Gratuluje!!!

Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Super nie tylko rośnie, życzę Ci tego.

@ilmenau dziękuję,że pytasz :* W sumie dalej się sprawa ciągnie,bo coś tam w macicy widział i albo się złuszczy samo albo będzie trzeba czyścić. Za tydzień znów beta + USG. Powiedział,że mogłabym w przyszłym cyklu już podchodzić,ale jak mu powiedziałam o tym polipie moim,to stwierdził,że rzeczywiście lepiej histero zrobić w następnym cyklu,ale będziemy za tydzień decydować.

Trzymam kciuki, zeby samo sie ładnie oczyscilo!!! :-* i masz racje, lepiej najpierw zrobic porządek z tym polipem.
Pojedziecie na urlop, zeby chociaz ten tydzień wykorzystać?

Zobacz załącznik 891352kochane jest dobrze, widzialam kropeczke i bijace serducho! [emoji173]️
Kochane miałam dziś pierwszą betę po crio transferze, przy pobieraniu krwi jak położna zapytała jak się czuje to zaczęłam ryczeć, fontanna łez nie do zatrzymania, jeszcze przez jakieś 30minut tak mi te łzy leciały pod gabinetem jak czekaliśmy na wyniki badań - czlowiek jest rozwalony emocjonalnie. A na wizycie dobra wiadomość beta 60,87 po transferze piątkowym ):):):) Nie mogę uwierzyć. Progesteron mam podobno za mały bo 21, a estradiol 2686 i teraz to sporo dawki leków dostałam.
Dziewczynki gratulacje!!!
@Mieciu85 wspaniały widok, zdrówka dla Was obojga, rosnijcie i rosnijcie [emoji7]
@NataliaNNN piękna beta, trzymamy teraz kciuki za przyrost [emoji8]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry