Sol
Fanka BB :)
Trzymamy [emoji8]Hej. my juz w prawie u celu. Jeszcze trochu i sie wyśpię. Dziewczynki czy to normalne by tak piersi bolaly ? Normalnie dotknąć się nie da.Nooo trzymajta [emoji110][emoji110][emoji110] za Nasze kosmity.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy [emoji8]Hej. my juz w prawie u celu. Jeszcze trochu i sie wyśpię. Dziewczynki czy to normalne by tak piersi bolaly ? Normalnie dotknąć się nie da.Nooo trzymajta [emoji110][emoji110][emoji110] za Nasze kosmity.
Oj miałam ten sam objaw Asiubo beta ładnie rośnie
ja już strasznie tęsknie za nocnym czytaniem książek [emoji14] To był pierwszy objaw pozytywnej bety u mnie - o 3-4 nad razem oczy jak pińć złote i spanie było dopiero jak trzeba było wstać![]()
Przy ostatnim transferze mmialam 2x2 tabletki estrofemu i jeszcze dwa "psiki" na skórę Lenzetto, estrofem w aerozolu. To chyba sporo?Spotkalam sie w Czechach z dziewczyna ktorej robili transfer na 6 mm i to bylo juz mega dobrze, tzn wogole jej nic nie roslo,niestety bez sukcesu,stara klinika mi robila transfer i na 22mm, nowa sie za glowe lapie i mowi ze to nie ma sensu bo endometrium juz dawno nie jest receptywne...i moga miec racje bo od kiedy robimy na 12-14 mm u mnie dziala. Ile estradiolu bierzesz teraz?
Bardzo mi przykro...I d***. Dziś beta 14,51, a w środę była 19,41.Co za porażka.
A jeszcze wczoraj wieczorem zrobiłam "sikańca", bo z nerwów mnie nosiło i jak byk wyszła druga krecha. No masakra na całej linii.
![]()
Agniecha trzymamy z całych sił. Wyśpij się polataj i żeby to tym razem się udało.Hej. my juz w prawie u celu. Jeszcze trochu i sie wyśpię. Dziewczynki czy to normalne by tak piersi bolaly ? Normalnie dotknąć się nie da.Nooo trzymajtaza Nasze kosmity.
Potwierdzam u mnie tez czwarty transfer udany!! I właśnie tez jako jedyny na cyklu naturalnym! Będzie dobrze! I nie słuchaj głupot, wiesz jak to jest z tymi wróżbami, jeszcze nie słyszałam żeby komuś się sprawdziło! Miłego dnia kochana! Wszystkie tu trzymamy za Ciebie kciuki! Musi się udaćTak to prawda 4 procedury sa szczesliwe
A wrozka jakas lewa chyba bo ogolnie jest taka zasada ze nie moze przekazywac zlych informacji. A siostra hmm mogla sobid darowac przekazywanie tego dalej