Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życie...człowiek planuje diabeł krzyżuje...bierz parasol i zasuwaj pomimo złej pogodyNosz cholercia co za pogoda. Dzis jest festiwal baniek mydlanych w KrK. Od dobrych dwoch tygodni planuje, snuje, wymyslam co tam nie bede robila, np chcialam wskoczyc w taka wieeeeeelka banke....a tu deszczowo, pochmurno, brrrr. Akurat na weekend pfff.
Kochana to czasami poprostu nie ten zarodek nic nie robisz zle.Jejku teraz bylam z lekami immuno od w. JARKA Intralipidem. Atosiban embrio gel o co mial o być tak pięknie ....
To juz 5 raz a beta nie drgnęło
Co robię nie tak....
Co oni ci tam na odchodne jeszcze narobili@Agniecha1508 @sksk
Napewno podziele sie z wami, aczkolwiek wole na wstepie ogarnac pewne kwestie w mniejszym gronie zanim je opisze na ogolnym, bo sprawa jest troche delikatna![]()
Żadne mniejsze szanse. Ja tak miałam i udało się za pierwszym razem. Betowałam w 8dpt miałam podany zarodek 5dniowy. I nie miałam objawów ciążowych dopiero od 9 tygodnia bóle głowy i senność nic poza tym.Dziewczyny jeśli ja miałam kriotransferze na sztucznym cyklu to znaczy że mam mniejsze szansę?powiedzcie mi czy mogę zrobić betę w 7 dpt albo test ciążowy i czy to źle że w 4 dpt w ogóle mnie piersi nie bolą tylko bóle brzucha... Oszaleje chyba
idę się poopiekowac dzieciakami brata pogoda pod psem
Do agolutinu musza byc igly do podania domiesniowego wystarczy ze to powiesz w aptece i dadza ci takie jak trzeba ja nie kupowalam bo na pogotowiu mieli swoje i pielegniarki tez mialy swojeA jakie to muszą być igły? Grube żeby ten olejek leciał?
A nic nie mów! My z mężem to zawsze mamy takiego pecha do pogody! Myslam ze spędzimy weekend na działce nad jeziorem. Relax, pyszna rybka, troche witaminy D złapie a tu jak na złość deszczNosz cholercia co za pogoda. Dzis jest festiwal baniek mydlanych w KrK. Od dobrych dwoch tygodni planuje, snuje, wymyslam co tam nie bede robila, np chcialam wskoczyc w taka wieeeeeelka banke....a tu deszczowo, pochmurno, brrrr. Akurat na weekend pfff.