reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jeśli ja miałam kriotransferze na sztucznym cyklu to znaczy że mam mniejsze szansę? :( powiedzcie mi czy mogę zrobić betę w 7 dpt albo test ciążowy i czy to źle że w 4 dpt w ogóle mnie piersi nie bolą tylko bóle brzucha... Oszaleje chyba :) idę się poopiekowac dzieciakami brata pogoda pod psem
Jeśli chodzi o sztuczny cykl, aby były mniejsze szansę to nie słyszałam, ja też będę podchodzić na takim. Testów sikany h nie rób, bo mi jak beta ruszyła to nie wychodziły. Mi lekarz powiedział abym zrobiła betę w 6 dpt, co tam mi ruszyło, ale lekarz mówił że to wcześnie i może jeszcze beta nie drgnac. Poczekaj chwilę. Wiem że to trudne ale teraz przy drugim podejściu inaczej podejdę do tego wszystkiego. Trochę mniej emocji., o ile się da. Mi przy becie 131 też piersi nie bolały. Myślę że reakcje są indywidualną sprawą i najważniejsze, abyś się teraz nie stresowala. Trzymam kciuki

Olka, sorry że pastwimy się tu tak nad Twoją siostrą, ale wiesz co byś jej mogła odpowiedzieć z kamiennym spokojem? Że Twoim zdaniem wróżka się pomyliła i to na pewno chodziło o nią... ciekawe, czy by nie zabolało.
Ja po prostu nie potrafię zrozumieć po co ona mi to w ogóle powiedziała...
Mogla to zachować dla siebie tym bardziej że doskonale wie że ja jej wierzę w takie coś...
A mimo wszystko dalam się wciągnąć na tyle że mi to miesza w głowie...

Oto mój Skarbuś

Załączniki

• IMG_20180825_133745.jpg
    IMG_20180825_133745.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 144
reklama
Od tygodnia ciągle bym spała:) trochę częściej mnie delikatne skurcze łapią a tak to nic. Brzuch wysoko, rozwarcia 0. Nawet mi pępek nie wyszedł:) za to stresik coraz większy:p

Mój pępuszek też bez zmian, dalej mam piękną dziurkę :-P ale nie wszystkim się taki robi. Mnie się już brzuch obniżył, ale leżę, wytrwale leżę i staram się odpoczywać jak mi nakazano heh.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry