reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam tylko jeden zarodek. Będę teraz przechodziła nową procedurę. Powiedz dlaczego do Łodzi? Chyba wszędzie można zrobić te badania Ja ufam mojemu doktorów i nie chcę niczego robić za jego plecami
W Lodzi jest Pasnik ktory jest immunologiem to nasz wujek Jarek. Nie musisz ukrywac nic przed twoim lekarzem fakt jest taki ze twoj lekarz to gineklog ktory niekoniecznie sie zna i jest za immunologia. A proponuje jechac do immunologa zebys niepotrzebnie nie wydala kasy na badania ktorych robic nie musisz. A pozatym immunolog moze ci zlecic leczenie po otrzymanych wynikach a nie ginekolog

Dlaczego Pasnika?
Dlaczego? dlatego ,ze jestem już po 6 transferach i po zmianie 2klinik i żaden lekarz nie mógł mi pomoc bo ich zdaniem było i jest ksiazkowo ,a dopiero Pasnik powiedział co jest nie tak:D jestem już w trakcie leczenia i w następnym tygodniu zabiorę swoje dwa zimowce na swój pokład
Jeśli mi się uda to leć i nie wahaj się bo jest tyle ciąż z rąk Pasnika ... wyślę ci moje badania ktore robiłam u niego wraz z cennikiem

Załączniki

• 9B49B9BD-9353-442A-AE23-FFDA6701C104.jpeg
    9B49B9BD-9353-442A-AE23-FFDA6701C104.jpeg
    609,1 KB · Wyświetleń: 117
Ja miałam tylko jeden zarodek. Będę teraz przechodziła nową procedurę. Powiedz dlaczego do Łodzi? Chyba wszędzie można zrobić te badania Ja ufam mojemu doktorów i nie chcę niczego robić za jego plecami

Zaufanie to jedno, a drugie to ginekolog nie zna sie na immunologii, to nie jego działka. Ja mam bardzo dobrą opinię o moim lekarzu z kliniki a duży szacunek zdobył tym, ze jak przywiozlam zalecenia od immunologa to soe do nich dostosowal i wspolpracowal. Czasem problem jest bardziej zlozony i wymaga współpracy dwóch specjalistów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry