sunrisea
Fanka BB :)
po badaniu usg w szpitalu wróciłam do domu wziełam 1 dupka i 2 lutki pod język i już pomału przestawało. Rano czyściło się na brązowo plus kilka skrzepów..potem już czyściutko.A długo trwało u Ciebie to krwawienie sunrisea?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po badaniu usg w szpitalu wróciłam do domu wziełam 1 dupka i 2 lutki pod język i już pomału przestawało. Rano czyściło się na brązowo plus kilka skrzepów..potem już czyściutko.A długo trwało u Ciebie to krwawienie sunrisea?
Który to tc?A długo trwało u Ciebie to krwawienie sunrisea?
A oki. No tak, tak o encorton.Tak, tak a Ty pytałaś o estrofem czy encorton? Przepraszam jak pomyliłam. Zakręcona jestem.
Encorton biorę 1x 10mg a estrofem nie.
grunt to kreatywność i zdolności manualne[emoji16] [emoji16] [emoji16] daje rade
Stymulacje zaczne pewnie kolo konca wrzesnia bo wczesniej antyki..no i dlugi protokol.Kurcia więc kiedy start??? ;-)
Skonsultuj plan nawet u kilku lekarzy - ciekawe jakie będą mieć na Ciebie pomysł.
Chociaż jak będzie ich za dużo to też może mętlik w głowie powstać:/
O suplementy oczywiscie ze poszly w odstawke@Kurcia - kochanieńka no chyba większość z Nas zajada smutasy podobnie - mamy prawo !!! Ja tam po nieudany obraziłam się nawet na suplementyJak już sobie podziobałas tego niezdrowego - mniammmm
- to z umiarem powrót do super food
Ja tam po becie - jaka by nie była - mam w planach wpierdzielić dużo pyszniutkich żelkówjuż mnie ślinka leci
![]()
Kochana 4tc1. Super wcześnie.Który to tc?
kurczaczku ale z umiaremStymulacje zaczne pewnie kolo konca wrzesnia bo wczesniej antyki..no i dlugi protokol.
No wlasnie metliku sie obawiam...O suplementy oczywiscie ze poszly w odstawke
Ale juz wracam wracam.
@Kurcia najważniejsze że wracasz do walki ;-)Stymulacje zaczne pewnie kolo konca wrzesnia bo wczesniej antyki..no i dlugi protokol.
No wlasnie metliku sie obawiam...O suplementy oczywiscie ze poszly w odstawke
Ale juz wracam wracam.