sssurykatka
Fanka BB :)
Zalezy ilodniowy zarodek, ale to byłby ewenement. Raczej niemożliwe, żeby wyszedł dodatni.No i zrobiłam test sikany w 5 dpt oczywiście negatywnymożliwe bo tak gdzieś wyczytałam że test w 5 dpt może wyjść pozytywnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zalezy ilodniowy zarodek, ale to byłby ewenement. Raczej niemożliwe, żeby wyszedł dodatni.No i zrobiłam test sikany w 5 dpt oczywiście negatywnymożliwe bo tak gdzieś wyczytałam że test w 5 dpt może wyjść pozytywnie?
Kochana jesteś. Zobaczymy. Już się pogodziłam że Ci na być to będzie. Króliczki na pewno musimy kiedyś spotkaćSol, az mi serce stanelo jak to przeczytalam, dobrze ze lezysz spokojnie i dodatkowy progesteron aplikuesz, to chyba najlepsze co mozemy dla kropka zrobic. Tak jak dziewczyny pisza tez wierze ze bedzie ok, moze krwiak, a moze progesteron za nisko spadl, a teraz jak podciagniesz to bedzie dobrze. Az szkoda ze nie jestem blizej bo bym wsiadla w auto z moim kroliczkiem z duracella do twojego prZyjechala i z toba siedziala :***. Trzymaj sie kochana i dbaj o siebie.
No i super! Trzymam kciuki.Ja te jutro zaciazambiore tylko estrofem i progesteron i kwas foliowy.
Haha. Jesteś nie możliwa. Padlam.Ja ostatnio jeszcze badana byłam przez pochwę.. to gin mnie tak pozakrywał jak mój mąż pipy nie widział![]()
Na bete pójdę we wtorek. Dopiero wtedy mnie przyjmą o ile jeszcze będzie warto.Masz opcje isc na Bete Sol?
Bo zrec tyle prg nie ma sensu, okresu i tak nie zatrzyma, jedynie brzuch cie bedzie jeszcze vardziej bolal, poleci mnie jak spadnie wartosc we krwi to chlusnie na dobre. Zrob rano test , jak nie mozesz na Bete i pojutrze jeszcze raz... zobaczymy co kreska mowi. Qwa jakie to wszystko ciezkie![]()
Kochana jesteś. Zobaczymy. Już się pogodziłam że Ci na być to będzie. Króliczki na pewno musimy kiedyś spotkać
Co do mojego progesteronu to zapodalam dziś odlot, nie wiem czy nie za dużo. No i co mam w razie czego zrobić jutro. Kontynuować te końskie dawki?
Oby to byl krwiakNa bete pójdę we wtorek. Dopiero wtedy mnie przyjmą o ile jeszcze będzie warto.
Na razie się uspokoiło ale nie wiem, jestem spokojna ale nadzieji sobie nie robię.
Wpakowalam w siebie dużo, dużo progesteronu. Nie wiem jak się jutro z tego wyplącze.
Jak zrobiłam test po tym krwawieniu to pokazał mi 2-3 tyg czyli git. Ale jutro to może być zupełnie inna inszość i jak mi pokaże 1-2 to znaczy że beta spada i już po wszystkim...
Dam znać. Dziekuje Ci kochana za Twoja troskę.