KaIno
Fanka BB :)
A ja myslalam ze mam tego dużo , bierzesz coś podwójnie ?? Jak dzielisz sobie te wszystkie suplementy bo ja nie wiem jak brać . Chyba wszystkiego naraz nie możnawieczorna zmiana - BRAWO MY !!!
Zobacz załącznik 892013
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja myslalam ze mam tego dużo , bierzesz coś podwójnie ?? Jak dzielisz sobie te wszystkie suplementy bo ja nie wiem jak brać . Chyba wszystkiego naraz nie możnawieczorna zmiana - BRAWO MY !!!
Zobacz załącznik 892013
No, u mnie jeszcze i watroba do tego dochodzi. Jeszcze od wczoraj kicham i mam lekki katar, cholera jasna. Jak nie urok to sraczka.To ten cholerny progesteron - u mnie też tak łatwo nie idzie jak przed IV![]()
W invimedzie tez tak miałam . Rewelacja drzwi zamknięte jedne i drugie ... można się na spokojnie było przygotować . W invikcie gdzie jestwm teraz, jest kibelek z bidetem - 2 w 1 nie za bardzo mi się to podoba bo hałasuje jak nie wiem . No ,ale najważniejsze ze w ogóle jestMatko to ja mam jakieś szczęście do samolotów, w klinice to już cacuszko było samolot w oddzielnym pomieszczeniu za drzwiami, z toaletą, z bidetem, żeby się rozebrać kultularnie![]()
Prolutex mialam od dnia transferu a pozniej zmieniony na agolutin cala ampMam pytanie Gosiu
Możesz napisać jakie miałaś zalecenia po transferze ? Agolutin miałaś od 1dpt?
Jutro mam zrobić betę i progesteron to będzie 9dpt narazie boli mnie kręgosłup i czasami brzuch jak na okres. Innych objawów brak ... Tak sie boje żeby beta ruszyła.
Agolutin i prolutex mam od 6dpt.
Ja swojego męża wypraszam z badania USG. Nie wyobrażam sobie aby na mnie patrzył w tym momencie. Sporo dziewczyn też tak robi. Po USG mąż wraca do gabinetu i tyle.W invimedzie tez tak miałam . Rewelacja drzwi zamknięte jedne i drugie ... można się na spokojnie było przygotować . W invikcie gdzie jestwm teraz, jest kibelek z bidetem - 2 w 1 nie za bardzo mi się to podoba bo hałasuje jak nie wiem . No ,ale najważniejsze ze w ogóle jest