motylek24
Fanka BB :)
Tak. Jesuuu.
Jest pozytyw i to znowu 2-3 tyg. Jadę na bete dziś.
Jest otwarte dopiero od 10 i muszę najpierw dzwonić i się umówić. Oby mi zrobili ta betę.
Będę dawać znać kochane.
Sol życzę super bety.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Jesuuu.
Jest otwarte dopiero od 10 i muszę najpierw dzwonić i się umówić. Oby mi zrobili ta betę.
Będę dawać znać kochane.
dobrze liczysz kochana, pięknie przyrosło, progesteron jest ok - ja miałam nawet koło 200 jak lekrz pozwoli na wizycie to zmniejszysz leki trochę i już - sama nie kombinuj na razie - minus taki, że cycki bolą przy takim progesteronie bardziej przynajmniej mnieCześć:*:* powtarzałam sobie dziś badania, piątkowe 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, i dzisiejsze z rana 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50. Jak myślicie? Kurcze ten progesteron strasznie podskoczył nie wiem czy tak powinno być. Najgorzej że dopadło
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestema tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka
jak myślicie?
A jak liczycie dni po transferze? Czy dzien transferu przyjmujecie za dzien 0 "zero", czy juz wliczacie go jako 1 dpt? Ja na razie licze jako zero, ale moze sie myle.
ja miałam a potem 9dpt progesteron 200 - wszystko jego wina niestety, jak lekarz zdjął trochę od razu ulga byłaCos mi te leki hormonalne ostatnio nie sprzyjaja. Znow mam z rana takie problemy jakby z zaparciem a jednak towarzysza temu lekkie skurcze zanim wkoncu mi sie uda wyproznic. Nospa tu nie pomaga cholercia. Boje sie, ze to bedzie mialo zly wplyw na implantacje. Czy ktoras z was tak miala, problemy jelitowe przez leki hormonalne jeszcze przed potwierdzona beta? Jak temu zaradzic? Dieta watrobowa lub jelitowa? Moze doraznie jakies leki?
Nospa nie pomoże. Jakaś dieta bogatoresztkowa będzie odpowiednia. Szklanka przegotowanej wody z cytryną i miodem. Poszukaj w necie. Nie wiem jakie witaminy bierzesz ale preparaty z żelazem też bywają ciężkie.Cos mi te leki hormonalne ostatnio nie sprzyjaja. Znow mam z rana takie problemy jakby z zaparciem a jednak towarzysza temu lekkie skurcze zanim wkoncu mi sie uda wyproznic. Nospa tu nie pomaga cholercia. Boje sie, ze to bedzie mialo zly wplyw na implantacje. Czy ktoras z was tak miala, problemy jelitowe przez leki hormonalne jeszcze przed potwierdzona beta? Jak temu zaradzic? Dieta watrobowa lub jelitowa? Moze doraznie jakies leki?
Tak. Jesuuu.
Będę dawać znać kochane.
Gratulacje piękny przyrost bety.Cześć:*:* powtarzałam sobie dziś badania, piątkowe 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, i dzisiejsze z rana 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50. Jak myślicie? Kurcze ten progesteron strasznie podskoczył nie wiem czy tak powinno być. Najgorzej że dopadło
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestema tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka
jak myślicie?
A jak liczycie dni po transferze? Czy dzien transferu przyjmujecie za dzien 0 "zero", czy juz wliczacie go jako 1 dpt? Ja na razie licze jako zero, ale moze sie myle.