NadziejaJest
Fanka BB :)
@Agonia777 mialam wlasnie was pytac o ten estrofem... Bo tyle sluzu to dawno u mnie nie bylo.Oj tak... miałam wrażenie że cały czas mam dni płodne od estrofemu [emoji38] [emoji38] [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Agonia777 mialam wlasnie was pytac o ten estrofem... Bo tyle sluzu to dawno u mnie nie bylo.Oj tak... miałam wrażenie że cały czas mam dni płodne od estrofemu [emoji38] [emoji38] [emoji23]
I mój wynik właśnie się pokrywa z wskazanymi przeciwcialami plemnikowymi w śluzie. Więc dlatego tak bardzo mnie nie porazil już ten wynik....Tyle na temat znalazlam, u nas sperma nigdy tematem ba szczescie nie byla.
Wychodzi na to ze sa lekko podwyzszone , tragicznie to nie wyglada[emoji173]️
Aaaaa!!! Nadzieje wraca!!!Tak. Jesuuu.
Jest pozytyw i to znowu 2-3 tyg. Jadę na bete dziś.
Jest otwarte dopiero od 10 i muszę najpierw dzwonić i się umówić. Oby mi zrobili ta betę.
Będę dawać znać kochane.
Pierwsze miałam 21 dpt i było widać dwa pęcherzyki, były malusie. Ten drugi gorzej rokował wg dr i do tej pory jeden maluch jest mniejszy, pewnie się później zaimplantował.To też nieelegancko z jej strony! A pamiętasz w którym dniu po transferze miałas pierwsze usg? Sorrki że tak męczę![]()
Czyli już ci zszedł z lutinusa dobrze ci bo luteinę taniaNie. Naprawde nie trzeba. Spokowykupiłam już luteinę i dupka.
A czy ktoś miał scratching endometrium ? Czy komuś pomogło ?
Ha, ha, ha...urlopcoś ostatnio wspominała o gonalu. Teraz tez po gonalu dopiero te jajca rosły. Ale to jeszcze do przegadania mam nadzieję, bo dzisiejsza wizyta była trochę expresowa. Ja bym chciała ten zestaw co w macierzyństiwe, ale w sumie mieszanka gonalu i menopuru też by miała taki sam skład, no zobaczę bo tam wykmini - będę patrzec na ręce
W ogóle po urlopie wróciła - strzaskana słońcem jak nie wiem i cały fejs w takich kropeczkach (jak uczulenie od słońca) - oj będzie schodziła skóra, będzie :/

Ja miałam ujemnie kochana , niestety nie wiem co to oznaczaPonawiam pytanie, kochane, wyszły mi p.ciała przeciwplemnikowe ASA - dodatnie, 54,99. Czy któraś z was tak miała?
Tak staram się sobie wmówić. W sumie to ja się uparłam na te histero. Tylko z jednej strony nadal nie wiem czy w środku wszystko w porządku a z drugiej jeżeli coś by usuwali i doszło by do krwawienia to pewnie by nie chcieli robić transferu. Sama nie wiem już co o tym myśleć czy zabieg by pomógł czy zaszkodziłDziękuję Gosiu :*
A może tak właśnie miało być Kochana. Uda się tym razem - masz ładne zarodki wyprodukowane, leczenie od Pasikonika wdrożone więc głowa do góry! :*![]()
. Wiem że tego cyklu nie chcę stracić co ma być to będzie