Justin87
Fanka BB :)
Ja tak. Powiedziałam to mojej mamie, stwierdziła, że przesadzam. [emoji14]A macie tak jak na ulicy widzicie bliźniaki to się się zastanawiacie, ze pewnie po invitro?)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak. Powiedziałam to mojej mamie, stwierdziła, że przesadzam. [emoji14]A macie tak jak na ulicy widzicie bliźniaki to się się zastanawiacie, ze pewnie po invitro?)))
Przy wysokim poziomie komórek NK nie powinno się robić scratchingu. Nie wiem czy jeszcze przy jakichś innych problemach nie powinno się tego robić.DziewcZyny Pasikonik proponuje te same leki tylko scrating zrobić a Wy mówicie ze przy immunologicznych problemach nie można
Biedroneczka a Ty miałaś ah przy transferze dwóch zarodków ? Też o tym myślę żeby pogadać o ah z lekarzem ale przy jednym zarodku nie chcieli się zgodzić a co dopiero przy dwochPodobno przez to nacinanie otoczek i wrzucanie plemniora jest wieksze ryzyko ze zarodek się podzieli na dwa.
Czyli przy najbardziej optymistycznym scenariuszu będę mieć czworaczki.
Ktos tu kiedys wklejal artykul o tym, ze dzieci z KD upodabniaja sie fizycznie do matki.@annemarie kciuki jak stąd do końca galaktyki !!!!!
Dziewczyny z KD. Przepraszam jeśli pytanie jest zbyt bezpośrednie czy niedelikatne. Ale sama myślę nad tą kwestią, bo nie wiem czy przez endomendę nie stanę kiedyś przed taką decyzją.
Wiem, że genetyka nie jest najważniejsza, że dziecko jest noszone pod sercem, kochane i Wasze na 250%. Mnie tylko jedno zastanawia. U nas o IVF wiedzą tylko moi rodzice. I gdybyśmy się kiedyś zdecydowali na KD to nie wiem czy z jednym umiałabym sobie poradzić - słuchania od wszystkich i doszukiwania się do kogo dziecko podobne. Jak sobie w sercu poradzić z tym, że na pewno nie do mnie, że nie ma co "szukać" mojego nosa czy charakteru.
Wybaczcie jeśli pytanie jest niedojrzałe. Ja sama na pewno jeszcze nie dojrzałam do tego, żeby taki krok podjąć.
Ja tak. Powiedziałam to mojej mamie, stwierdziła, że przesadzam. [emoji14]
Biedroneczka a Ty miałaś ah przy transferze dwóch zarodków ? Też o tym myślę żeby pogadać o ah z lekarzem ale przy jednym zarodku nie chcieli się zgodzić a co dopiero przy dwoch
Nacinanie otoczkiKochana powiedz co to AH a powiem Ci czy miałam![]()
Nacinanie otoczki
A kto Tobie to mówił ? Moje komórki Nk to 22%Przy wysokim poziomie komórek NK nie powinno się robić scratchingu. Nie wiem czy jeszcze przy jakichś innych problemach nie powinno się tego robić.