Biedroneczka83
Fanka BB :)
Ja tez jestem z bliźniaków! I tez mam dwa bąbelki w brzuszku![]()
O rany to widzę polska od 30 lat przoduje w invitro hahaha a jesteście z jednojajowych czy dwujajowych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez jestem z bliźniaków! I tez mam dwa bąbelki w brzuszku![]()
Jakie cukieraski! Tyle szczęścia! SuperTo witaj w klubie [emoji4] moje bąbelki maja juz prawie 9 miesięcy [emoji8] a Ty który tc? Nie śledzę forum dzien w dzien wiec nie jestem na bieżąco Zobacz załącznik 892981Zobacz załącznik 892982Zobacz załącznik 892983
Ja jednojajowych. Kiedys byłyśmy z siostrą identyczne. Teraz kazda z nas wybrała inny kolor włosów, długość no i siostra ma okulary. Chodź jak pojade do miejscowości gdzie mieszka siostra to i tak my wszyscy czesc mówią [emoji28] [emoji87]O rany to widzę polska od 30 lat przoduje w invitro hahaha a jesteście z jednojajowych czy dwujajowych?
Dalej jestes w Artemidzie i tam chcesz zostac ? Moje 3 pierwsze procedury byly wlasnie w Art Olsztyn-Bialystok i ciesze sie ze ucieklam od nich szkoda ze tak szybko. Mozesz miec problem z tym zeby oni zaakceptowali ewentualne zalecenia immunologa jesli zdecydujesz sie na wujka Jarka bo oni nie respektuja immunologi2 pierwsze próby invicta Warszawa - 1 protokół dlugi 9 komorek pobrali i 2 sie zaplodnily - bez zarodków, 2 protokół krótki 13 pobranych i 9 zaplodnionych - 2 zarodki blastki 3bb i 3bc - ciąża i finalnie puste jajo plodowe, 3 podejście - 20 pobranych i 10 zaplodnionych, 1 zarodek 4bb podany w crio (Artemida Bialystok) bo miałam w międzyczasie laparoskopie podejrzenie wodniaka finalnie torbiel okolojajnikowa prawdopodobnie po stymulacji nie endometrialna.
Jaki slodziaczek cudowny [emoji7][emoji7][emoji7]Ciotki klotki walczymy[emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110] za każdą z Was
To witaj w klubie [emoji4] moje bąbelki maja juz prawie 9 miesięcy [emoji8] a Ty który tc? Nie śledzę forum dzien w dzien wiec nie jestem na bieżąco Zobacz załącznik 892981Zobacz załącznik 892982Zobacz załącznik 892983
Ja jednojajowych. Kiedys byłyśmy z siostrą identyczne. Teraz kazda z nas wybrała inny kolor włosów, długość no i siostra ma okulary. Chodź jak pojade do miejscowości gdzie mieszka siostra to i tak my wszyscy czesc mówią [emoji28] [emoji87]
O to zycze nudnych kolejnych miesięcy, szczęśliwego rozwiązania i równie przeslodkich bliźniaków [emoji8] [emoji173]Ja dopiero 8 tydzien zaczynam. Twoje bąbelki są przeslodkie!!! [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Ja jednojajowych. Kiedys byłyśmy z siostrą identyczne. Teraz kazda z nas wybrała inny kolor włosów, długość no i siostra ma okulary. Chodź jak pojade do miejscowości gdzie mieszka siostra to i tak my wszyscy czesc mówią [emoji28] [emoji87]