Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam relanium , przypomnij sie na privA czy ktoś ma do sprzedania prolutex lub lutinus? A może relanium ?
Ja się może nie znam ale mi nie zalecali leżenia plackiem po transferze. Lekarz zawsze powtarzał proszę dbać o siebie ale starać się prowadzić normalny tryb życia. Chyba trochę lepiej się poruszać wtedy ukrwienie macicy też będzie bardziej naturalne.Dziewczyny mój pomysł jest taki zrezygnuje ze scratingu ze wzglesu na koszty.a zwiększa encorton do 15mg
Relanium. Spasmolina. Magnez 3*1. Clexane 0.40. Acard. Prolutex. Litinus. Duphastan .luteine 100mg dodatkowo .
3 dni leżenia plackiem aby macica odpoczeła.
Co wy na to ?
Poczekajcie jak bedziecie po transferze w ciazy to dopiero jest opuchliznaO matko a ja myślałam ,ze tylko ja puchnieniby tydzień na ale czuje ,ze już zaraz pęknę
Opuchlizna 9 miesiąca to dopiero jest widocznaPoczekajcie jak bedziecie po transferze w ciazy to dopiero jest opuchlizna![]()
A i Agolutin tez chyba masz z kliniki po ich cenach a wiem ze niskie nie sa. Popros o recepte na Atosiban w Czechach pudelko jest za 12 zl a napewno ktos tu sie znajdzie kto by pomogl ogarnac odbior i wysylke leku do ciebieCeny u Ciebie to faktycznie zdzzierstwo totalne. Jakieś niewyobrażalne po prostu. Jedyne w czym mogłabym pomóc, to jeśli za lutinus płacisz dużo, to możesz zrobić jak Paulina i wysłać mi receptę, u mnie jest apteka, w tórej kupuję po 110zł. Ewentualnie możesz oprosić o tańsza luteinę, która powinna kosztować ok 50zł lub jeśli lekarz wykazałby odrobinę dobrej woli (a łaski nie robi) to mógłby wypisać z refundacją i wtedy to naprawdę jest sprawa kilku złotych. Atosibanu jeśli miałaś badanie kurczliwości i wyszło ok to bym nie brała, poproś o receptę na spasmolinę (dziewczyny chwalą, że skuteczna), lub relanium. Jak coś to dawaj ogłoszenie parafialne i będziemy kombinować z receptami/lekami dla Ciebie![]()
Ostatnie podejscie invicta GdanskWłaśnie po tej próbie widzę trochę przestarzałe podejście, o immunologie pytałam i faktycznie tego nie uznaja. moj plan to wizyta u dr. Pasnika i nowa klinika. A Ty gdzie się leczylas?