reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem jak z lekami tutaj najlepiej słuchać lekarza i w pierwszym trymestrze nic nie brać na własną rękę. Heparynę mam raz dziennie na noc.
Temperatury nie mierz bo się wykończysz nerwowo. Z tego co pamiętam betę masz ok i tego się trzymaj. Idź na USG, kropek powinien być w piątym tygodniu na swoim miejscu.
Dzieki :* lecę w następnym tygodniu na USG mam nadzieję że wszystko będzie ok.

reklama
Ja się może nie znam ale mi nie zalecali leżenia plackiem po transferze. Lekarz zawsze powtarzał proszę dbać o siebie ale starać się prowadzić normalny tryb życia. Chyba trochę lepiej się poruszać wtedy ukrwienie macicy też będzie bardziej naturalne.
Co do leków to nie mam pojęcia.

Motylku mi też własnie lekarz powiedział ze absolutnie nie leżeć ale się nie przemęczać - czyli nie stać 2 godziny przy desce do prasowania. Jak ze wszystkim - różne teorie i weź tutaj nie zwariuj.

@Agniecha1508 cały czas myślami z Tobą [emoji7][emoji173]
Mam nadzieję że Stefanek przestał się slimaczyc i będzie dziś transfer zarodka który zaowocuje piękna ciążę [emoji8][emoji8][emoji173][emoji173]
@Sol aby okazało się że plamienia były tylko nie potrzebnym stresem a beta poszybuje [emoji7][emoji173][emoji173]
Wszystkim pozostałym miłego i słonecznego dnia ;-)
Za betujace, transferujace [emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte
@dżoasia jak po pierwszym dniu strzykawek? [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry