reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz bylam na @zadnym @ bylam wprowadzona w sztuczna menopauze zeby sie zsynchronizowac z dawczynia. intralipid to najmniejszy problem, nie chcesz wiedziec jaka jestem ja wkurzona:realmad:
[emoji58][emoji58][emoji58] pokrzyzowalo to troche plany ale kochana widocznie tak mialo byc ze mialas podejsc do crio z pieknymi zarodkami [emoji256][emoji256][emoji110][emoji110][emoji179][emoji179]

No to się wstrzeliłam czasowo z radą pt. "wózek dobra rada";) Teraz zobaczyłam, że przede mną jeszcze ze 20 str. do nadrobienia, ale zdążyłam już zerknąć, że sytuacja z pęcherzem opanowana. To superancko :)

Dziekuje kochana, pecherz opanowany ale juz krwawo bylo ;) ja tez sie na tym samym lapie, a tu produkcja postow na forum jak w chinskiej fabryce ;)
Teraz mam tylko nadzieje, ze antybiotyk nie zaszkodzi, ale dziewczyny juz mnie tu do pionu doprowadzaja.

hahahah no nie siedział :D
Ciężko powiedzieć kiedy bo patrząc na cykle w tym roku to miałam spokojnie nawet 32 dni i dlatego nie ruszyłam tematu do wczoraj(33dc) bo jak wiadomo nawet przez myśl mi nie przeszło,że naturalnie ciąża będzie miała miejsce.
Wiadomo ,że dla mnie to cud i chciałabym przy nim zostać ale lekarz P. nie owija w bawełnę i wali prosto z mostu zabijając całą nadzieje.
To jesteś w ciąży czy nie wiadomo jeszcze ? Bo po porzednim twoim poście myslalam , że juz wiesz na 100%

reklama
Moje Drogie, jak myślicie, jest ok? 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50 i dzisiejsze: 13dpt beta 432,60 estradiol: 486,10 progesteron 34,640 mg/ml
Natalia,
to bylo na naturalnym cyklu...?
Lampa mi sie zapalila na spadajacy estradiol i progesteron.Prg moze skakac chociaz az tak nie powinien.Mozesz to skontrolowac w sobote zeby bylo dwa dni roznicy ,a nie 3.
Lapki skladam zeby wszystko sie ladnie naprostowala :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry