Agniecha1508
Fanka BB :)
@annemarie - będzie Dobrze
@gosia321 Gosieńko cudownego oglądania Olivki @Mieciu85 - ufff kamień z serca @redferrari - zostaw pazurki , co bedziesz malować ?
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to powiedz jak było? i tak zrezygnowałam z hybrydy na czas ciąży więc trudno się mówi!@annemarie - będzie Dobrze@gosia321 Gosieńko cudownego oglądania Olivki @Mieciu85 - ufff kamień z serca @redferrari - zostaw pazurki , co bedziesz malować ?
Mikrofalówkęa co można wygrać w konkursie?
Dzięki :* już się trochę uspokoilam się że to może byc przykład na ciążę biochemiczna tfu tfu.Natalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziomie.
Natalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziom
Dziękuję, trochę mnie uspokoiłas ze jeszcze nie ma takiej tragedii, najgorzej że w sobote nie bede miaka gdzie pobrac krew-punkty pobran nieczynne :/ Napisałam smsa profilaktycznie do lekarza ale nie odpisujeNatalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziomie.
@annemarie - będzie Dobrze [emoji110]@gosia321 Gosieńko cudownego oglądania Olivki @Mieciu85 - ufff kamień z serca @redferrari - zostaw pazurki , co bedziesz malować ?
Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
Czyli trzymamy dalej kciuki za walecznego MohikaninaDziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.
Tak, tak ja myślałam ze to bezpłatne. Poszłam do gabinetu pani doktor, wypisała receptę, wyszłam i pojechałam do domu. Wracam kilka dni później na wizytę a pani w kasie pyta: odbierała pani receptę tego i tego dnia od takiej pani doktor? Mówię ze odbierałam a ona na to ze musi doliczyć do wizyty kwotę za wypisanie recepty....Naprawdę licza za receptę. Dziadostwo.
Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.