annemarie
Fanka BB :)
Juz drugi raz kiedy widza co innego , a ja na zawal schodzeNo to przynajmniej dobrze, ze lekarz rozpoznal! Czyli jeszcze moze nie wszystko stracone w tym cyklu, trzymamy za jajeczka jutro [emoji110]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz drugi raz kiedy widza co innego , a ja na zawal schodzeNo to przynajmniej dobrze, ze lekarz rozpoznal! Czyli jeszcze moze nie wszystko stracone w tym cyklu, trzymamy za jajeczka jutro [emoji110]
A to z encortonu trzeba stopniowo schodzić... ? Ja zawsze od negatywnej bety odstwialam wszystkie leki od razu z dnia na dzień... Encorton też...Dzieki Annemarie, jezu az sie boje tego czytac bedzie kolejna schiza [emoji12] wiesz co, ja w ogole nic nie wiedzialam wtedy na ten temat, a zalecenie lekarza przez sms po spadajacej becie bylo odstawic wszytskie leki...no to odstawilam [emoji33]
W takim razie niech mocno powiejePrzy dobrych wiatrach , bede miala za jakis tydz transferprzy zlych w nastepnym cyklu
![]()
I ja...A to z encortonu trzeba stopniowo schodzić... ? Ja zawsze od negatywnej bety odstwialam wszystkie leki od razu z dnia na dzień... Encorton też...
Ty na pewno masz PCOS i IO ? przy tych dziadach się przecież tak nie chudnie![]()
Juz drugi raz kiedy widza co innego , a ja na zawal schodze![]()
Tak IO pcos AMh ok 30) to moja przyczyna invitro.
Nie wiem co tak niska beta może oznaczać. Najlepiej zadzwonić do kliniki. Na pewno jeżeli są prawidłowe procentowe przyrosty bety warto brać progesteron. W ciagc kilku dni wszystko się wyjaśni.12dpt beta 9.2
wcale - chodzę prywatnie to lekarza z kilniki, ale w innej placówce
Ja też będę polować na jakiegoś dobrego specjalistę w Warszawie oczywiście o ile się udaJa planuje prywatnie do mojego chodzic, w medicoverze nie znają się za bardzo so wyprowadzaniu ciąż z invitro i kręcą nosem ze jakie estrogeny i w ogóle
No chyba ze ktoś poleci jakiegoś lekarza z medicovera warszawskiego. Oczywiście jak w przyszłym tygodniu okaże się ze coś tam wyhodowałam q brzuchu.))