annemarie
Fanka BB :)
Wygralam!!! Mowilam ze bedzie pieknaJessuu. Jeeeeesssttt!
963.2!
Dopiero dotarły wyniki dziewczynki. Przepraszam za zawieszenie.
Będę na bb późnym wieczorem!
Ale się cieszę!!! Dziękuję kochane!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wygralam!!! Mowilam ze bedzie pieknaJessuu. Jeeeeesssttt!
963.2!
Dopiero dotarły wyniki dziewczynki. Przepraszam za zawieszenie.
Będę na bb późnym wieczorem!
Ale się cieszę!!! Dziękuję kochane!
Hahaha już widzę twoja minę
Kochana przy takim zapasie zarodków trafisz na tego właściwego zobaczysz, jeszcze wyjdzie słońce dla Ciebie.Ile ty przeszła aż mi głupio... Przepraszam ja mam chyba słaba psychikę byłam taka nastawiona. Teraz to mi nawet męża szkoda bo pewnie też się zawiódł. Ja nie miałam encortonu i to na sztucznym cyklu może to dlatego, myślisz że warto teraz spróbować z encortonem? Mam zamrożone trzy blastocysty
Pieknie GosiuA to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skislbo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli
[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
[emoji23] [emoji23] [emoji23] sikam
Kolejne super wiesci[emoji173] super Gosiu[emoji173] gratuluje malej Oliwki [emoji9][emoji9]A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skislbo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac![]()
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli
[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
Teraz już chyba ne zrobię bety tak szybko a ja głupia od 6 dpt robiłam codziennie do dzisiajKochana przy takim zapasie zarodków trafisz na tego właściwego zobaczysz, jeszcze wyjdzie słońce dla Ciebie.