Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stare , to wystarczy.Tak sie wlasnie zachowuja.Daja gazu na dzien dobry i bach i do widzenia. Mam namieszane w immunologii i to mocno ale najwyrazniej tym moge sterowac bo dobrze przygotowana zachodze w ciaze z KD za kazdym razem.Raz puste jajo plodowe, drugi raz prawdopodobnie bakterie zabily nam dzidziusia, ale zachodze w ciaze . Ze swoimi komorkami nie bylo takiej opcji, wiec cos jest nie tak.Kurcze 5 transferów i nic! Co mówią lekarze, musi być jakaś przyczyna. Zakładam że histeroskopię i wszystkie immunologiczne badania masz za sobą. Niemożliwe aby wszystkie zarodki były chore.

Dzięki bo już zgłupiałamW zaleceniach od kliniki dostalam, aby wszelkie leki w dniu transferu brac normalnie wedlug zalecen.
Super Olka!!!!! Jakiej biopsji?Witajcie dziewczynkimy już po wizycie
Plan działania !!!!
Oczekujemy na wyniki biopsji i jednocześnie wywołujemy @
Jeśli nic nie wyskoczy w biopsji to od najbliższego cyklu przygotowanie do crio
Baby mummy is coming !!!!!
Mój ostatni !!!!!![]()
My mamy tez 2 psy i aktualnie 7 kotkow( 6 maluchow) znam temat![]()
DziękiJa tez.
OK dziękujęTak. Mi zawsze kazali po transferze zaaplikować 2 luteiny.
Wykryto u mnie w tym roku w styczniu polipowatosc endometrium , bardzo długo próbowałam to zwalczyć farmakologicznie ale niestety nie udało się , potem w czerwcu miałam łyżeczkowanie macicy i na świeżo od razu transfer niestety nie udany i teraz postanowiłam że bez biopsji endo nie podejdę do kolejnego już transferu po mojego ostatniego kropka chcę sprawdzić wszystko by poznoej nie żałować że mogłam zrobićSuper Olka!!!!! Jakiej biopsji?
Aaaa , ok ! To musi byc dobrzeWykryto u mnie w tym roku w styczniu polipowatosc endometrium , bardzo długo próbowałam to zwalczyć farmakologicznie ale niestety nie udało się , potem w czerwcu miałam łyżeczkowanie macicy i na świeżo od razu transfer niestety nie udany i teraz postanowiłam że bez biopsji endo nie podejdę do kolejnego już transferu po mojego ostatniego kropka chcę sprawdzić wszystko by poznoej nie żałować że mogłam zrobić![]()