Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podziwiam Cię za cierpliwość. Super. Życzę powodzenia w takim razie.Betę zrobię w przyszłym tygodniu, pewnie jakoś we wtorek,środę...może to głupie,ale boję się zrobić ten test po prostu i chciałabym go odwlec ile się da,ale pewnie mąż będzie skrupulatnie pilnował daty, on akurat zawsze myśli pozytywnie. Jeszcze w dniu transferu byłam nastawiona bardzo na powodzenie, ale teraz trafiłam na zupełnie odwrotny biegun. Dziś na dokładkę zaczęły mi się wywalać pryszcze na twarzy, co zwykle dzieje się u mnie przed okresem...:/
Dziś ze 30 razy i tylko białe majty, papier też biały. Po całodziennej analizie stwierdzam szczęśliwie niczego nie znalazłamDziewczyny mam pytanie z typu "Bravo Girl"... ile razy dziennie biegacie do toalety, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok?
Uff myślałam że to ja tak tylko mam...Dziś ze 30 razy i tylko białe majty, papier też biały. Po całodziennej analizie stwierdzam szczęśliwie niczego nie znalazłam
Super [emoji173] [emoji173] [emoji173]Witajcie dziewczynkimy już po wizycie
Plan działania !!!!
Oczekujemy na wyniki biopsji i jednocześnie wywołujemy @
Jeśli nic nie wyskoczy w biopsji to od najbliższego cyklu przygotowanie do crio [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Baby mummy is coming !!!!!
Mój ostatni !!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Za wizytę z usg chyba mi mówiła £120. Patrzyłam I mogę lecieć do Polski za te pieniądze no ale jestem strasznie zmęczona więc kombinuje co by tutaj zrobić.
Babka do której mam iść niby fajna i opinie ma super więc może spróbuję tylko co z tymi lekami... Encorton mi się skończy, po tym krwawieniu zaczęłam brać Crinone i mam tylko na 2 tyg...
Ahh tak jak mówiłaś, ciągle coś
A Ty jak się czujesz? Jak Twój pęcherz?
Wszystko co zaobserwujesz może świadczyć o ciąży lub wręcz przeciwnie. Na serio ja po analizie mogę potwierdzić zawroty głowy, wzdęty brzuch prawie cały czas, różnorakie bóle jajników z ciągnięciem do pachwin. Kilka razy ciężkość na żołądku. Totalny brak apetytu, zwłaszcza rano. Tak jest u mnie ale większość tych objawów można wyczytać w ulotce progesteronu więc już sama nie wiem.Betę zrobię w przyszłym tygodniu, pewnie jakoś we wtorek,środę...może to głupie,ale boję się zrobić ten test po prostu i chciałabym go odwlec ile się da,ale pewnie mąż będzie skrupulatnie pilnował daty, on akurat zawsze myśli pozytywnie. Jeszcze w dniu transferu byłam nastawiona bardzo na powodzenie, ale teraz trafiłam na zupełnie odwrotny biegun. Dziś na dokładkę zaczęły mi się wywalać pryszcze na twarzy, co zwykle dzieje się u mnie przed okresem...:/
@Kurcia zaczynamy odliczanie !!! [emoji110] [emoji38]@annemarie zeby to byl Twoj ostatni transfer! Prosze zaczac pakowac manele bo niedlugo sie przenosisz na watek ciazowy! [emoji14]
@Agniecha1508 jestes super babka. Calym sercem z Toba.
Ja dostalam wczoraj @. Wiec antyki poszly w ruch.
Od dzis juz choroba morska, drazliwosc na zapachy... eh..ostatnio tez tak bylo na antykach. Byle przetrwac 21 dni
A kto tu o seksie mowil?Hehe ty to jesteś udanaojjj ja nie pamietam jak sex smakuje mmmm ale mam wizytę 15 i mam nadzieje ,ze dostanę zielone światło no tak tego męża wykorzystam taka chcica a tu dupa nie wolno hehe