Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja też tak się czułam w pierwszej ciąży. Skoro mialas punkcje i jajniki jeszcze powiększone są do tego dzidzia rośnie i burza hormonów.Nie ja miałam transfer pięć dni po punkcji. Wtedy też czułam dyskomfort i ból ale lekarz podczas transferu stwierdził zż mogę czuć bol bo mam jajnik schowany za macicę. W zasadzie to nic nie minęło tylko już nie odczuwam boleści.
Leki to prolutex, Duphaston i heparyna.
Dokładnie tak samo postępowano w Polsce. Zamiast zgłaszać księdza na policję przenoszono na inną parafię. Nie wiem też czy księża figurują w rejestrze skazanych?Link do: Gwałcili, nagrywali, ulubieńców znakowali złotym krzyżem. Pedofile w sutannach
Nie , nie sredniowiecze - a lata 2003-2011 w USA
To ja też tak się czułam w pierwszej ciąży. Skoro mialas punkcje i jajniki jeszcze powiększone są do tego dzidzia rośnie i burza hormonów.
Myślę, że jest ok. Nie martw się.
Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcieJa nie do końca ale cały czas pobolewa mnie brzuch i plecy. I jestem też taka troszkę spuchnieta w brzuchu, no ciasno mi w jeansach.
Myślę że to zasługa progesteronu może...
Nie bój się miałaś bardzo ładna betę...Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcieboje się
![]()
Sprawdź jeszcze raz bete, bo nerwowo pewnie nie wytrzymasz i potem już USG. Szkoda się denerwować. Ja przyznam że progesteron robiłam tylko raz w 9 dpt.Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcieboje się
![]()
Wiesz ze lekarz mnie ochrania że robiłam Progesteron, powiedział że to nic nie wnosi... Dziwne prawdaSprawdź jeszcze raz bete, bo nerwowo pewnie nie wytrzymasz i potem już USG. Szkoda się denerwować. Ja przyznam że progesteron robiłam tylko raz w 9 dpt.
Brzuch jak balon mam cały czas, nie mam w co się ubrać. Zostają mi sukienki.
Natalka wszystkie się boimi. Oszaleć idzie. I wiemy, że różnie może być. Ale często ladujemy na 4 łapki, trzeba uwierzyć.Kurcze ja mam wzdęty brzuch strasznie, po tym jak poleciał mi tak progesteron i estradiol boje się że to ciąża biochemiczna, ale beta ładnie rosła. Bo tak jak wcześniej brzuch mnie pobolewal to teraz nie czuje nic, kręgosłupa też nie -15dpt Tylko jedno wielkie wzdęcieboje się
![]()