adunnnia90
Fanka BB :)
Gratulacje! Pięknego przyrostu [emoji110] Mialas 2 zarodki? [emoji4]Mam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
Estradiolu i Progu jeszcze nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Pięknego przyrostu [emoji110] Mialas 2 zarodki? [emoji4]Mam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
Właśnie nas tez zapewniała ,ze to samo ,ale ogólnie słyszałam ze ten clexane chyba lepszyJa biorę Neoparin jest tańszy, a babeczka w aptece zapewniała że to ten sam skład![]()
o masz Ty! ale wykorzystywacze... trzeba by na nich nasłać uokik naprawdę... jak tak można!Paulinka, dziękuje za chęci, tylko ja nawet recepty na niego nie dostaje, bo lekarz mówi że ten lek dostane u nich na recepcji.
@Felia, ja wszystko wiem i sama mówiłam, że nie będę sie cieszyć z pozytywnej bety... więc w żadnym wypadku nie będę Ci gratulować, ale uśmiech mam od ucha do ucha2 zarodki. Grudniu tez dwa. Beta rosla normalnie, byl pecherzyk, ale przez kilka dni po pecherzyku byly krawienia i skurcz i doszlo do poronienia. Dlatego teraz bedziemy zyli z dnia na dzien, bez planow na przyszlosc.
SuuuuperMam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
Dziękuję. Wlasnie Ciebie mialam na mysli piszac ze ostatnio tu czytalam o blizniakach ze slabszych zarodkowWitaj, chyba zdecydowała bym sie na in vitro w Polsce. U mnie transfer zarodka 4AA sie nie udal a transfer zarodków 4BC i 4CC okazał sie szczęśliwym i z tych "gorszych" zarodków mam 9 miesięczne bliźniaki [emoji173]
@Felia, ja wszystko wiem i sama mówiłam, że nie będę sie cieszyć z pozytywnej bety... więc w żadnym wypadku nie będę Ci gratulować, ale uśmiech mam od ucha do ucha
@Biedroneczka83 nie odstawiaj niczego! Beta ruszyła, równie dobrze 11 dpt moze być ponad 100, co jest super wiadomoscią! Tak to jest z tymi wczesnymi betami, dają więcej wątpliwosci niz pożytku z nich.
Pęcherzyk żółtkowy powinien być widoczny w piątym tygodniu ciąży kiedy pęcherzyk ma już jakieś mm, chyba 8-10mm. U ciebie to jeszcze kropeczka która dopiero rośnie o około 1mm na dzień.Ja dzis miałam USG - 17dpt i było widać tylko pęcherzyk, nic więcej. Nie wiem czy tak powinno być, czy już ten pęcherzyk żółciowy powinien być widoczny? Pytałam sie o refundację to powiedzial że mi nie przysluguje. Wszystkie leki bez zmian + zwiekszył mi dawkę duphastonu doustnie.