lafantynka
Fanka BB :)
Nie, nie! SpokoKurde nie chciałam przestraszyć.
Na pewno już będzie dobrze!!!!
Główka do góry!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie! SpokoKurde nie chciałam przestraszyć.
Na pewno już będzie dobrze!!!!
Główka do góry!!!!!!!!
piekna wiadomość najważniejsze że zdroweDziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]
Dziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]
Kochana, wiem ze chlopcy sa rowniez cudowni [emoji173] i naprawde ciesze sie bardzo, szczegolnie ze nas jeden dr z Parensa w Krk kiedys straszyl, ze z nasza chromatyna plemnikowa jest duze ryzyko chorob genetycznych u dziecka itp.. A co do plci, bylo mi total obojetne dopoki lekarze nie zaczeli mowic, ze z usg wychodzi ze to dziewuszka [emoji4] hehe i sie po prostu nastawilam [emoji4] ale telefon z tymi wynikami to chyba najlepszy telefon jaki odebralam w swoim 33letnim zyciu [emoji7][emoji7] jestem tak oszolomiona, ze sama nie wiem co ze soba zrobic [emoji86]
Monika , to chyba ci lekarz zleci branie jak wynik dostaniesz? Moja klinika uwazala za dobry pierwszy wynik okolo 15-20 , z zaznaczeniem ze ma rosnacDziewczyny mam pytanie jaki powinien być poziom progesteronu po transferze bo jak będzie za niski to musze wykupic
Dziekuje [emoji173] bardzo bym chciala, zeby kazdej z nas tutaj bylo dane tyle szczescia [emoji173][emoji173]Kasiu cudne wiesci, swiat sie znowu usmiecha i wszystko w serduchu jest ok[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Bedzie synus, zdrowy jak ryba, super[emoji173]️