lafantynka
Fanka BB :)
Nie, nie! SpokoKurde nie chciałam przestraszyć.
Na pewno już będzie dobrze!!!!
Główka do góry!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, nie! SpokoKurde nie chciałam przestraszyć.
Na pewno już będzie dobrze!!!!
Główka do góry!!!!!!!!
piekna wiadomość najważniejsze że zdroweDziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]
Dziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]
Kochana, wiem ze chlopcy sa rowniez cudowni [emoji173] i naprawde ciesze sie bardzo, szczegolnie ze nas jeden dr z Parensa w Krk kiedys straszyl, ze z nasza chromatyna plemnikowa jest duze ryzyko chorob genetycznych u dziecka itp.. A co do plci, bylo mi total obojetne dopoki lekarze nie zaczeli mowic, ze z usg wychodzi ze to dziewuszka [emoji4] hehe i sie po prostu nastawilam [emoji4] ale telefon z tymi wynikami to chyba najlepszy telefon jaki odebralam w swoim 33letnim zyciu [emoji7][emoji7] jestem tak oszolomiona, ze sama nie wiem co ze soba zrobic [emoji86]
Monika , to chyba ci lekarz zleci branie jak wynik dostaniesz? Moja klinika uwazala za dobry pierwszy wynik okolo 15-20 , z zaznaczeniem ze ma rosnacDziewczyny mam pytanie jaki powinien być poziom progesteronu po transferze bo jak będzie za niski to musze wykupic
Dziekuje [emoji173] bardzo bym chciala, zeby kazdej z nas tutaj bylo dane tyle szczescia [emoji173][emoji173]Kasiu cudne wiesci, swiat sie znowu usmiecha i wszystko w serduchu jest ok[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Bedzie synus, zdrowy jak ryba, super[emoji173]️