JoannaRak
Fanka BB :)
Mam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
Estradiolu i Progu jeszcze nie ma.
wspaniala beta [emoji847][emoji122]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
Witamy [emoji173]Witajcie!!!
Podczytuje Was z krzaków juz od kilku miesięcy i tak czaję się żeby napisać, ale widzę ze przyjmujecie nowe dziewczyny z otwartymi ramionami, wiec mam nadzieje ze i mnie przygarniecie?!
Ja lecze sie w medycznym trzecim swiecie (tak to ktoras z Was ostatnio okreslila) czyli w UK i juz szlag mnie trafia... 1.5 roku temu mialam pierwsza nieudana procedurę ivf i od tego czasu ciagle na cos czekam... Mam tu refundowane 3 pelne podejscia. Teraz zastanawiam sie czy nie olac tego wszystkiego tutaj i podejść do kolejnej stymulacji w Polsce.
I tu mam pytanko do Was dziewczyny. Prosze napiszcie mi czy w Polsce mrozi sie slabsze zarodki? Mam na mysli klase BC, CC
Mi z pierwszej stymulacji zadnych zarodkow nie mrozili. Mialam podany 4AA. Ostatnio pielegniarka mi pokazywala rozpiske embriologa i w 3 dobie mialam 7zarodkow 8komorkowych i 1 7komorkowy a w 5 dobie wlasnie tylko 1 4AA a reszta BC itp Powiedzieli ze mroza tylko te najlepszej jakosci. I to mnie troche dreczy bo widzialam ze jedna z dziewczyn ostatnio pisala ze ma bliźniaki ze slabszych zarodkow. Dodam ze u nas problemem jest przede wszystkim slabe nasienie.
Prosze napiszcie co o tym myslicie.
A może Twoje Biedronki dopiero zaczynają startować...U mnie chyba CB - 18 beta przy pierwszym invitro w tym samym dniu było 130, zadzwonię do lekarza co dalej.
Śliczna beta [emoji173]Mam wyniki bety. 7 dpt - 154,50.
7dpt piatek, lekarz nie odbiera bo chciałam się zapytac czy leki odstawiać.
2 zarodki. Grudniu tez dwa. Beta rosla normalnie, byl pecherzyk, ale przez kilka dni po pecherzyku byly krawienia i skurcz i doszlo do poronienia. Dlatego teraz bedziemy zyli z dnia na dzien, bez planow na przyszlosc.
To teraz ogromne [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wgryzanie się kropkow [emoji8] [emoji172]Jestem już po transferze podali mi dwa 3 dniowe klasy 8A i 8B oczywiście nie odbyło się bez problemu ponieważ miałam kiedyś konizacje szyjki macicy i mój lekarz musiał się troszkę pomeczyć
Nie mów hop.Mdlosci juz za mna [emoji3] teraz meczy mnie zgaga i znowu powrocilo chwilowe oslabienie, ale mysle ze wszystko jest w granicach normy [emoji4][emoji4]
Tez kocham.obecnie czytam uwiklanie miloszewskiego a czeka Lackberg i Motylek Puzynskiej. Zna kolezanka?Generalnie ja jestem ta od kryminałów i thrillerów.u mnie 5 dzień leci - mam nadzieje ze jakieś tam korzonki zapuszczone
![]()
Super wiadomosci ze dziec jest zdrowy jak ryba [emoji179][emoji179] i jaka niespodzianka z plcia maly psotnik zrobil rodzicom psikusaDziewczyny, mam dobre wiesci!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Dzwonili do mnie wlasnie z wynikami Nifty. Wszystko ok z dzieckiem, jest calkowicie zdrowe pod wzgledem genetycznym [emoji173][emoji173]
Ale jestem troche rozczarowana, bo lekarze nastawiali mnie przy wczesniejszych usg na dziewczynke (o ktorej cale zycie marzylam[emoji7]), a jednak z badan genetycznych wychodzi, ze nosze pod sercem chlopca[emoji87] Przynajmniej z imieniem nie bedzie problemu, pewnie nie pamietacie, ale z dziewczynka mielismy domowa kosc niezgody [emoji6] natomiast z imieniem dla chlopca zgadzamy sie przy kazdej propozycji [emoji4] obecnie stanelo, ze nasz syn to Igor lub Borys [emoji4] zobaczymy czy nam sie nie pozmienia za tych kilka miesiecy [emoji38]