• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj
Ja juz wybralam klinike Novum. Mialam jeszcze jedno podejscie robic tutaj, ale juz nie mam siły do nich. No i to ze nie mroza tych slabszych zarodkow zadecydowalo.
Wachalam sie bo tu byloby przede wszystkim wygodniej no ale da sie to wszystko zorganizowac.
Gratuluję Twojej super bety i bede trzymala kciuki za wizyte i oby dalej wszystko dobrze sie układało.
Pozdrawiam
Dziękuję wszystko nadal przed nami. Rzeczywiście musiałaś śledzić forum, że wszystko kojarzysz.
Pewnie jeszcze w tym roku będziesz w ciąży. Dobra decyzja. Jaki u Was jest problem?

@adunnnia90 ale już pięknie skarby siedzą :)
Zaraz na nóżki będą wstawać i przy meblach chodzić. Bedzie alarm i przemeblowanie domowe specjalnie dla słodziakow.
Dziękuję [emoji8] kocham ich nad życie [emoji173] oj już jest bo Filip sie chwyta czego popadnie i wstaje. Niczego sie nie boi, upadków, uderzeń.... Olwia tez juz próbuje ale jest to taki placzek... Cos jej nie wyjdzie, reka sie smyknie, Filip przeszkodzi i odrazu jest płacz. Wiec mam teraz juz BAAAARDZO WESOŁO [emoji7] [emoji2] A Ty którego masz ta wazna wizytę? [emoji173] [emoji8]

Dziękuję [emoji8] kocham ich nad życie [emoji173] oj już jest bo Filip sie chwyta czego popadnie i wstaje. Niczego sie nie boi, upadków, uderzeń.... Olwia tez juz próbuje ale jest to taki placzek... Cos jej nie wyjdzie, reka sie smyknie, Filip przeszkodzi i odrazu jest płacz. Wiec mam teraz juz BAAAARDZO WESOŁO [emoji7] [emoji2] A Ty którego masz ta wazna wizytę? [emoji173] [emoji8]
Jeju to taki piękny okres plus jeszcze mieć bliźniaki i do tego parke! Cudo!

Nasza wizyta za równe 2 tyg 17go. Mam stresa totalnego i taaak mi się duży, że nie wiem. No ale co nie mam wyjścia. Tak bym chciała żeby się udało.

reklama
Jeju to taki piękny okres plus jeszcze mieć bliźniaki i do tego parke! Cudo!

Nasza wizyta za równe 2 tyg 17go. Mam stresa totalnego i taaak mi się duży, że nie wiem. No ale co nie mam wyjścia. Tak bym chciała żeby się udało.
To trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na dobre informacje [emoji110] [emoji173] [emoji8] wizyty u lakarza w Pl tez planujesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry