reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

31.08 beta 1,48, a dzisiaj Beta 50! Popłakałam się ze szczęścia przy odbiorze wyniku. Progesteron 25. Chyba za niski, bo mam brać poza Lutinusem 3x200 i Luteina 3x100 jeszcze Prolutex 1x1 ampulka. Wezmę wszystko, żeby tylko się udało...
Wow. Gratulacje. Super jesteś w ciąży! Teraz niech beta rośnie w kosmos!

reklama
Witaj
Ja juz wybralam klinike Novum. Mialam jeszcze jedno podejscie robic tutaj, ale juz nie mam siły do nich. No i to ze nie mroza tych slabszych zarodkow zadecydowalo.
Wachalam sie bo tu byloby przede wszystkim wygodniej no ale da sie to wszystko zorganizowac.
Gratuluję Twojej super bety i bede trzymala kciuki za wizyte i oby dalej wszystko dobrze sie układało.
Pozdrawiam
Dziękuję wszystko nadal przed nami. Rzeczywiście musiałaś śledzić forum, że wszystko kojarzysz.
Pewnie jeszcze w tym roku będziesz w ciąży. Dobra decyzja. Jaki u Was jest problem?

@adunnnia90 ale już pięknie skarby siedzą :)
Zaraz na nóżki będą wstawać i przy meblach chodzić. Bedzie alarm i przemeblowanie domowe specjalnie dla słodziakow.
Dziękuję [emoji8] kocham ich nad życie [emoji173] oj już jest bo Filip sie chwyta czego popadnie i wstaje. Niczego sie nie boi, upadków, uderzeń.... Olwia tez juz próbuje ale jest to taki placzek... Cos jej nie wyjdzie, reka sie smyknie, Filip przeszkodzi i odrazu jest płacz. Wiec mam teraz juz BAAAARDZO WESOŁO [emoji7] [emoji2] A Ty którego masz ta wazna wizytę? [emoji173] [emoji8]

Dziękuję [emoji8] kocham ich nad życie [emoji173] oj już jest bo Filip sie chwyta czego popadnie i wstaje. Niczego sie nie boi, upadków, uderzeń.... Olwia tez juz próbuje ale jest to taki placzek... Cos jej nie wyjdzie, reka sie smyknie, Filip przeszkodzi i odrazu jest płacz. Wiec mam teraz juz BAAAARDZO WESOŁO [emoji7] [emoji2] A Ty którego masz ta wazna wizytę? [emoji173] [emoji8]
Jeju to taki piękny okres plus jeszcze mieć bliźniaki i do tego parke! Cudo!

Nasza wizyta za równe 2 tyg 17go. Mam stresa totalnego i taaak mi się duży, że nie wiem. No ale co nie mam wyjścia. Tak bym chciała żeby się udało.

reklama
Jeju to taki piękny okres plus jeszcze mieć bliźniaki i do tego parke! Cudo!

Nasza wizyta za równe 2 tyg 17go. Mam stresa totalnego i taaak mi się duży, że nie wiem. No ale co nie mam wyjścia. Tak bym chciała żeby się udało.
To trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na dobre informacje [emoji110] [emoji173] [emoji8] wizyty u lakarza w Pl tez planujesz?

Do góry